Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 honapos az unokám és csak...

4 honapos az unokám és csak tápszert akar elfogadni Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Probáljuk a bébikajákat de nem igen fogadja el.
2008. nov. 7. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Még nincs szüksége másra.Ezért nem kell neki.
2008. nov. 7. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem kell erőltetni.6hós koráig is elég lehet csak a tápszer.De meg lehet próbálni a tejpépeket,gyümölcsöket,gabonapépeket(van olyan amit tápszerrel kell csinálni),persze a bébiételeket is.A legtöbb baba az édeset,mint a sütőtök szereti.Az én 4 hós lányom nem,jobban bejött neki a brokkoli krumplival,meg amik nem olyan finomak.

Hetente érdemes ugyanazt csak próbálni neki,mert ha mindennap nyaggatják vele megutálja.

Sok sikert,üdv

2008. nov. 7. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
Próbáljon meg egy -két kanál levet adni neki,gyümölcs levet.Először pl. almát, de tényleg csak 1-2 kanállal,aztán megfigyelni,mit szól hozzá a pici.Valóban 6 hóig nem kell más, de pl. mi is hasfájósak vagyunk,és a tápszer meg állandó székletproblémát okoz,így én sem várok,de tényleg nagyon lassan fokozatosan kell hozzászoktatni őket.
2008. nov. 7. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Lehet nem fogja szereti a bebi etelt, hanem a rendes fott etelt. Majd lehet kezdeni krumplival, sargarepaval, oszibarackkal, almaval. Szoval a finomsagokkal. Nem minden bebi etel finom, en sem eroltettem.
2008. nov. 7. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi nem kell még , legfeljebb valami gyümölcs pürésítve, de a tápszer elegendő.

A védőnő személyreszabottan segíthet, esetleg ha nem sikerül semmi akkor szíveskedjenek tőle megkérdezni.

2008. nov. 7. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom 5,5 hónapos és még mindig csak tápszert eszik.

A kortársai már eszik -szinte- az összes gyümölcsöt.

A lányom nagykegyesen megeszik egy pár kanál almát-banánnal. De azt is inkább kiveri a kezemből.

Egy ideig idegesítettem magam rajta (főleg miután a védőnő húzta a száját, hogy nem eszik répát, meg sütőtököt...), de már nem érdekel.

Remélem lassan de biztosan megszereti a normális ételt is.

Ti hozzánk képest még semmivel nem vagytok elkésve.

Ha csak a tápszer kell neki nem baj, Ő tudja mi a jó neki!:)

2008. nov. 7. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs szüksége másra, és nem is tenne jót az egészségének, úgyhogy tényleg ne erőltessétek. 6 hónapos korban kell elkezdeni a hozzátáplálást. Nem véletlenül tiltakozik.
2008. nov. 8. 00:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Kőszőnjük a válaszokat!
2008. nov. 8. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!