Hogyan adjátok 1 éves babátoknak a tehéntejet?
Elfogyott az anyatejünk, így tehéntejet adok a lányomnak (forralva) pár napja. Nem igazán fogadja el, néha megiszik 2dl-t, néha meg alig 60 ml-t. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem itta meg úgy, hogy nem volt benne egy pici cukor (kb. 1 teáskanálnyi 2 dl-hez).
Nem szeretném neki cukrozni, de mivel az anyatej is édeskés ízű, így valahogy megértem, hogy nem akarja cukor nélkül meginni.
Arról meg nem is beszélve, hogy megvettem neki az avent tanulószettet, és nem hajlandó abból inni a tejet, csak a megszokott 2-es cumival. Ellenben napközben a vizet varázsitatóból issza, és abból megissza!
Mit tanácsoltok? Hogyan csináljam? Volt vagy van valaki hasonló cipőben?
Szia!
Nekem sincs már anyatejem,de én nem adok a kicsimnek tehéntejet sehogy sem.Én tápszert adok.Több orvos és a tudomány véleménye alapján semmi szüksége a szervezetnek a tehéntejre.Főleg még ilyen korban.én max 2 évesen fogok neki adni.Lehet kapni junior italokat a boltban,esetleg azt is kipróbálhatod.
Kérlek ne érts félre én nem elítéllek,nem lebeszéllek,ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!