Anyatejjel azonos tehéntejet adnátok a babátoknak?
Nemrég hallottam a tv-ben, hogy Kínában fejlesztették ki, úgy hogy a tehénbe ültették be azt az anyagot, amitől az anyatejjel azonos tejet adja. Még pár hónap mire átmegy minden vizsgálaton és akkor elkezdik forgalmazni.
Én már rég nem szoptatok és tápszer se kell már, de elgondolkodtam ezen, mert mi van, ha később erről is kiderül, hogy mérgező valamelyik összetevője. Lehet hogy inkább maradnék a megszokott tápszernél.
Ti mit gondoltok erről? Ha nem tudnátok szoptatni, adnátok ilyet a babátoknak?
Nem adnék ilyet.
Ha nem tudnék szoptatni, akkor tápszert adnék.
Más anyatejet sem adnék és egyéb tejeket sem, ilyen tehén-emberi okosságot meg aztán pláne nem.
Nem. Maradnék az itthon bevizsgált, patikában forgalmazott, orvos által felírt tápszernél.
Egyébként is furcsa ez nekem. Az anyatej a szülés után indul be, többek között hormonális hatásra. Akkor egy bocit nyomnak tele emberi hormonnal? Azért kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan is készítik....
Kizárt dolog!
Kína.... Inkább hagyjuk...!
Elegem van már a sok kínai sz@rságból! Valószínűleg az is olyan, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!