Ezt a fajta pelenkát lehet kapni boltokban hivatalosan? Melyik fajtája a huggiesnak?
Sziasztok!
Épp olvasom a kérdésre a válaszokat és megjött apa a vásárlásból. Tescoban vett most ugyanilyen pelust (4-es), 38 Ft/db.
De azt mondta, hogy 5-ösben is van szintén 38 Ft/db.
Én nem nagyon ismerem a Huggiest, de Premium van ráírva és Micimackós.
Nem olyan a mintája, de minőségileg jónak tűnik. És 38 Ft/db, nem 49, mint amennyiért a teszveszen kínálják.
Ha valami érdekel még, akkor írj!
Én már régóta használom a huggiest, tehát tudom, hogy jó, de amit én linkeltem, az olyan szép :))) Csupán esztétikailag érdekelt. De akkor nem lehet.
Köszi a válaszokat.
Szia!
Látom már lezártad a témát, de azért még hozzá tenném, hogy igen a "natural fit"-nek van olyan mintája, meg ahogy most neten nézelődtem a "super dry"-nak is hasonló, de lehet hogy magyarországi boltok nem forgalmazzák azokat. Viszont találtam pár olyan oldalt, ahol lehet ilyet rendelni, és ha jól néztem olcsóbb mint a teszveszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!