Ezt a fajta pelenkát lehet kapni boltokban hivatalosan? Melyik fajtája a huggiesnak?
2010. jún. 28. 09:11
1/21 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez ugyanolyan mint amit nálunk 4+-nak árulnak, legalábbis így képről azt mondanám. Mivel külföldről származik, ott más számozás szerint van csomizva, de szerintem ugyan olyan.
2/21 A kérdező kommentje:
Nem a mérete érdekelt, hanem, hogy a huggieson belül melyik fajta? Mert a sima prémium nem ilyen mintázatú.
2010. jún. 28. 13:13
3/21 A kérdező kommentje:
Mert a natural fit ilyen, de a huggies honlapján sincs ez a fajta a termékek között. Vagy már nem gyártják?
2010. jún. 28. 13:16
5/21 anonim válasza:
Szia!
Én, ezt használom és Disney Huggies a neve!
6/21 anonim válasza:
Szia.
En angliaban elek es eddig csak micimackos huggiest vettem.
Nem is tudtam, hogy van masmilyen is.
7/21 A kérdező kommentje:
Hát most direkt megnéztem, és nekem is a premium van, de nem ilyen.
2010. júl. 1. 13:00
8/21 anonim válasza:
9/21 anonim válasza:
Megneztem de a super dry-os is micimacis.
Nem lehet, hogy most ez az uj minta amit otthon bevezetnek?
10/21 anonim válasza:
Tavaly Gran Canarián nyaraltunk,és ott is ilyen mintájú pelenkát vettünk(holott a csomagolása olyan volt,mint az itthoninak).Én mióta a 4,4+,és most,az 5-ös méretet veszem,itthon még nem találkoztam ezzel a mintával.Lehet,hogy a kisebbek ilyenek nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!