Miért nem ragaszkodik hozzám az 1 éves kisfiam?
Változni fog.
Az enyém is ilyesmi volt 1 évesen.Most másfél és csak én létezek.Senki nem tudja elaltatni, csak az én ölembe jön.
Ne aggódj, szeret téged.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
Kérdező, ez egy régi kérdésem..
Azóta már lassan 3 éves a kisfiam és hamar lecsengett nála ez az időszak, most annyira anyás már 2 éves kora óta hogy apját sokszor elutasítja, én kellek mindenhez, mamákat is mai napig imádja, de nagyon anyás lett.
Egyszóval gyerekek változnak nagyon, ma már ha 5x nem mondja el hogy szeretlek,és nem puszilgat,ölelget,bújik akkor nem is tellik el a nap.
Ha ott a mama te kapcsolódj ki, menj el futni,körmöshöz,boltba,a holdra tökmindegy csak ne azt bámuld hogy mamával mit csinál mert lassan bekattansz a féltékenyésgbe.
Minek félne az a kisfiú hogy anya eltűnik ha egyszer még meg se tapasztalta?
Ne kattanj be!!! Teljesen normális a gyereked! :)
Az enyém is ilyen volt, nekem is rosszul esett, mama volt a sztár, én meg le voltam ejtve.
Amikor rájöttem, hogy gond nélkül elvan nélkülem, egyre többször vittük mamához, mai napig imád nála lenni. Viszont amikor már meg tudta fogalmazni az érzelmeit, elmonta, hogy: "tudod, mama, amikor otthon vagyok, te hiányzol, amikor itt vagyok, akkor meg anya".
Szóval tényleg csak arról van szó, hogy tökéletes érzelmi biztonságot jelentesz neki, és nincs kétsége afelől, hogy számíthat rád, a többiek viszont érdekesebbek, mert őket ritkán látja.
Ne szorongj emiatt, inkább használd ki a felszabaduló időt! :)
Kedves Kérdező!
Mi újság azóta?🙂 "Megszeretett" a kisfiad? Semmi kétségem affelől, hogy eddig ne szeretett volna.
Egy picit hasonló helyzetben vagyok most, bár nem érzem, hogy nem szeret a kislányom, inkább csak mindenki más jobban érdekli, oly annyira, hogy azt sem veszi észre, hogy a világon vagyok.😀 De szerintem a jelenlétem már túl természetes számára (bár 5 óra fodrásznál ülés után hazaérve rájöttem, hogy azt sem vette észre, hogy elmentem...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!