Miért nem ragaszkodik hozzám az 1 éves kisfiam?
A lányom nekem is ilyen volt. Amikor rajtam kívül volt ott valaki, ő érdekesebb volt, mint én.
Oviban az első nap én sírtam (nem előtte), ő bement és rám se nézet. Előtte megbeszéltük mi lesz, én hol leszek, mikor találkozunk újra.
A fiam sokkal bújósabb. Ő az elején a közelembe figyel és ha megvan a biztonság érzése, megy, mint egy buldózer. 😊
Szerintem csak tudja, hogy ott vagy, ha szükség van rád. De te már "uncsi" vagy.
#12 hogy ne alakult volna ki?
1 éves már keresi az anyját\apját.
Nálunk ha a Férjem később jön haza, este már nyugtalan. Nagyon is kötődnek ilyen korban.
#13 Nekem lehetőségem se volt másra bízni.
Írtad, hogy a tekintetével keres. Vagyis szemmel tart, figyeli, hogy a biztos pont (vagyis te) ott legyen. Hidd el szeret, de ne erőszakold ki az ölelést.
Nálunk is ez van. Anyukám, párja, apukájával ilyen. Normális hisz te ott vagy neki 0-24 órában míg ők nem
.
Megnyugtató, hogy nálatok sem volt sírás amikor elmentetek. Én is hallottam már, hogy másfél évesen kezdett “szeretni”
Nem erőszakolom ki. Kérem, hogy adsz egy ölelést anyának? Ha nem, akkor annyiban hagyom. Nem keres mindig, de van amikor figyel. De az semmi, ha utána megy bújni a mamához 😊 neki kérnie sem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!