Miért nem ragaszkodik hozzám az 1 éves kisfiam?
Ha magatok vagytok és a maga kis módján kimutatja a szeretetét, márpedig az, hogy rád hajtja a fejét,öledbe bújik is ezt jelenti, akkor nem értem mi a baj???
Múlt héten itt voltak anyuék,hát vagy 6 órán keresztül kb 1x jött oda hozzám mikor enni kellett. Mindenki érdekes volt.Szerezte magának a rajongókat, érdekesebbek voltak mint én.Eszembe sem jutott, hogy ettől engem ne szeretne.:)Mit vársz tőle? Mivel tudná máshogy kimutatni a szeretetét? Úgy mutatja ki neked is mint másnak.Ő még nem tud jobban vagy kevésbé szeretni csak szeretni a maga kis módján..
Ez természetes mivel te vagy vele otthon, téged lát, érez :) Te vagy a biztos pont neki de ott vannak a nagyszülei akik újdonságok. Szeret Ő téged csak te már "uncsi vagy" kell neki az új inger.
Fiam ennyi idősen a húgomért volt oda, szó szerint nevetett, vigyorgott produkálta magát neki. Altatta is, én nem is kellettem :) Azóta is nagy a szerelem oöztük keresztanyu a mindene :D
😂😂😂
Nekem három gyerekem van.
Ezt a kérdést mentsd el, és néha olvasd vissza, mikor egy hete nem voltál pisilni egyedül és már reggel hétkor ezredszer hallod, hogy Aaanyaaaaa.
Olvasgatva a válaszokat, egy kérdés merült fel bennem: Te, hogy mutatod ki a szereteted feléje? ( bocsi ha írtad valamelyik kommentben, csak átsiklottam felette!)
Nálam mindkét gyerekem azt "adta" vissza amit én "adtam" nekik. Simogatás, bújás,puszi.... Volt egy időszak mikor a fiam az én fenekem akarta puszilni, a lányom meg a lábamat, mert őket is ott puszilgattam 😆
Én ha csak elmegyek mellette, megsimizem a haját, vagy az arcát... Ha nem tetted még, próbáld ki!
Kitartást kivánok, remélem rendeződnek a dögök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!