Miért nem ragaszkodik hozzám az 1 éves kisfiam?
Minden gyermek más és más.
Nem kell aggódni, eljön az "anyu korszak" is. :)
Örülök, hogy egy kis önálló, okos fiúcska, aki barátságos, de számomra ez érthetetlen, hogy miért nem érdeklem? Levegőnek néz. Hamarabb bújik a mamához, mintha ott se lennék. Már bárki altathatja. Ha elmennék 1 hétre, észre sem venné
Többször említettem a védőnőnek is, szerinte nincs semmi baj. Szereti a mamát, papát. Ennek örülök, de engem miért nem?
Utolsó, akkor velem lenne baj? Egyszerűen szeretem a gyerekem és fáj, hogy másnak adja a szeretet. De lehet, hogy elmegyek mert tényleg nem bírom. Születése óta ilyen...:(
Mármint pszichológus lehet jót tenne. :) Stresszes vagyok, ez igaz. Mert fáj és nap mint nap ezt átélni nagyon nehéz...Általában menstruáció környékén rosszabb a helyzet. Mintha menekülne tőlem. Pedig nem mutatom előtte ha szomorú vagyok emiatt. Folyton azt hallom, majd változik, majd 8 hónaposan, majd 1 évesen. Hát, most még rosszabb.
Kicsit olvasgattam a neten erről, de a tünetek nem igazán illenek rá. Mindenesetre köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!