Milyen popsi kenőcsöt használtok?
Biztosan attól lett ekcémás???
Én is azt használok mióta megszűletett a kislányom /10 hónapja/, és az én ekcémás kezemnek semmi baja nincs tőle.
Ilyen esetben a sudokremet ajánlom én is! 1: hamar meggyógyul az ujjad, ugyanis ez a krém ekcémas gyógyítására is alkalmas!!
2: nagyon jó! szárazon tartja a feneküket, védi a kipirosodástól!
2 éves,és 6 hós gyerekek anyukája vagyok, tehát tudom miről van szó!
Mi is sudocremet használunk,illetve ha jó az idő akkor semmit:)Igazából és minden kaka-pisi után lemosom (kivéve ha máshol vagyunk), aztán ebben a melegben pucér popóval van egész nap:)
A kezed viszont érdekes. Kell,hogy legyen benne valami összetevő ami ezt váltja ki. Nem lehet egyébként,hogy csak kimarta valami? Vagy viszket csak? Esetleg fáj?Mert a nagy hini járvány alatt és olyan sokszor mostam a kezem fertőtlenítővel,hogy olyan szinten kimarta mintha ekcémás lenne és a flucinárral rendbe jött egy nap alatt.Próbálj meg azt tenni rá, ha nem segít menj el az orvoshoz (sőt talán az lenne a legjobb kísérletezés helyett).Ha nálad ez a krém ekcémát váltott ki, akkor gyereknél is kiválthatja, talán érdemes lenne bevizsgáltatni, nem?
Gyógysertárit 15 hónapja és semmi bajom tőle.
Szerinem a docrem és tsai hoszzsútávon nem jók csak akkor használom, ha nagyon piros a opsija fpgzásnál.
De nem minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!