Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kinek, mi vált be a pikkelysöm...

Kinek, mi vált be a pikkelysömörre? Milyen kenőcsöt használtok, ami hat?

Figyelt kérdés
Egy éve már nem múlik el rólam, főleg a mellemen, hasamon van, el vagyok keseredve. Számtalanszor voltam bőrgyógyászaton, de csak szteroidos kenőcsöt írtak, ami ideig-óráig jó csak, utána visszajön és hozzá szokik a szervezetem és nem használ. Még írtak iszapos kenőcsöt, de azt meg csak este tudom használni, olyan büdös, ráadásul az sem tünteti el. Így nagyon nehéz a társkeresés is, nem értem, hogy egy éve miért nem múlik el. Belebetegszek ebbe.
2010. máj. 10. 08:32
 1/5 anonim válasza:
DIPROSALIC. azt hiszem ez volt az. nekem kevés pikkelysömöröm volt/van. az elején kenegettem, de már most az az egy-két pötty nem zavar.évente egy kisujjkörömnyi. de apumnak tenyérnyiek vannak és ő is ezt használja. elég jó.
2010. máj. 10. 09:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Leírom mi volt az anyukámmal. Neki is kijött a pikkelysömöre, elment a közeli bőrgyógyászatra, kapott ő is kence-ficéket, de ahogy nálad nem igazán jöttek be. Ezután elment egy elég idős bőrgyógyászhoz, aki nem adott neki semmit, hanem azt javasolta menjen el a fogorvoshoz és nézesse meg a fogait, mert a rossz fogtól is kialakulhat.

Megfogadta a tanácsát, és elment. Elmondta ezt a fogorvosnak, aki kinevette őt. Megcsinálta fogát (kihúzta). És láss csodát elmúlt. De ez a nagykönyvekben nincs leírva a dokiknak, ez az idős úr is csak a tapasztalataiból tudta, hogy lehet ettől is.

Ez már pár éve történt, volt 1-2x, hogy vissza akart térni neki, de ment a fogorvoshoz, helyre hozta amit kellett, és ki se jött teljesen.

Próbáld meg, hátha bejön. Sok sikert, és szép napot!

2010. máj. 10. 09:29
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Az az érdekes,hogy nem fáj a fogam, bár lehet attól még lehet rossz fogam.
2010. máj. 10. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a holt-tengeri iszapot.
2010. máj. 10. 22:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Hol lehet olyat kapni? Nekem be is vannak gyulladva sajnos.
2010. máj. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!