Milyen gyógyteát vagy gyógyszert ismersz pikkelysömörre?
Figyelt kérdés
Már nagyon nagy bezártságot okoz. Otthon szeretném kezelni, mert mindíg fényterápiára nem mehetek.Szteroidmenteset!
Lécci segítsen valaki!HELP!
2011. júl. 5. 15:09
1/7 anonim válasza:
Azt mondják a zöld tea (szűztea) jó rá.
2/7 anonim válasza:
Első vagyok, itt olvastam: [link]
3/7 A kérdező kommentje:
Ezer köszönet! Kipróbálom.
2011. júl. 5. 22:40
4/7 anonim válasza:
5/7 bromkrezol válasza:
A kis pikkelykéimmel együtt élek vagy 30 éve. Legjobb rá a diprosalic. Először vazelinnel érdemes kenni, hogy felpuhuljon. utána jöhet a diprosalic kenőcs, vagy folyadék. Hajmosáshoz meg a sima kénes sampon, amit a patikában csinálnak. Ha teheted, nyáron menj el tengerre, vagy Romániába a szovátai tóhoz. Pár nap sósvíz csodákat tesz vele.
6/7 nikaa11 válasza:
Van egy 1000% os receptem a sömörre! több ismerősőm végleg meggyógyult!!!
el kell hagyni a hús minden féle formáját! nehéz de megéri!!! hidd el!
7/7 anonim válasza:
Az első dolog, hogy szépen elmész a bőrgyógyászhoz, ahol felmérik az állapotodat. Van egy olyan megoldás, hogy megkéred utaljon be a semmelweis egyetem bőrklinikájára, ahol kivizsgálnak, a krémeken túl 2 lehetőség is lehetséges. A fényterápia és a biológiai terápia. A biológiai csak a legsúlyosabb eseteknél áll fenn és injekcióval van a kúra, de előtte alapos kivizsgálás van. A másik a fényterápia UV-B, UV-A fénnyel, az UV-B utánozza a nap ultraibolya sugárzását, s ez gátolja a gyulladt bőr alatti sejteket. Van egész testre, kézre, lábra is gép. Az UV-A Olyan mint egy szolárium enyhébb, de ezt az orvos dönti el hova kerülsz. Én az UV-B-t kaptam s mit ne mondjak már a 2-ik fénykezelésnél határozottan halványodni kezdtek a foltok nagy örömömre! 2 hónap múlva a hátamról, karomról, hasamról eltűntek!!! Ha ide jössz, akkor a TB támogatja! Maszekba is vannak ilyenek, de azok iszonyat drágák. Korán kell menni, mert sokan várnak. Fél 6-kor mentem be, h első legyek, de egy öreg néni mindig beelőzött. Ha később érsz oda, akkor számíts rá, h 1 óra alatt nem végzel. Én otthonra vettem egy ilyen fénycsövet, h ne keljen bejárni, ami így is hatékony, de természetesen a klinikán sok ilyen cső van egymás mellett, ami így hatékonyabb, de otthon egy kis türelemmel kezelhető 1 csővel is. A szteroid-os krémektől sokan félnek, DE vannak olyanok amik nem tartalmaznak annyi káros hatóanyagot, és ezekkel együtt hatékonyabb a dolog. Dermovate krém szteroidos, de csodákat művel főleg kis foltokkal, és pár nap alatt eltüntettem a foltokat. Van egy másik kevésbé szteroidos úgymond light-os, és ez se kutya! Elosalic kenőcs! Remélem tudtam segíteni! Ha lenne még kérdésed vagy valami nem tiszta írj privát üzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!