Aranyérre mit használtok? Másnak is kijött? MOst vagyok 36 hetes. Hemorid kenőcsőt javasoltak.
Szia!
Nálam kijött az ötödik hónap elején,akkor sikerült otthon kikezelnem,egy hónapja megint.Sajnos én már 15 éves korom óta küszködök vele a családom szinte minden tagjával együtt.
Mielőtt terhes lettem volna Reparont használtam.Amikor először kijött,próbáltam a körömvirágot,vadgesztenyét, Spertit,komolyan mondom a pókhálót is rákentem volna,ha használ:).A dokim aztán azt mondta,hogy használhatom nyugodtan a Reparont semmi bajunk nem lesz tőle.Akkor helyrehozott.
Másodjára durvább volt a helyzet,a sebészeten kötöttem ki.Nagyon aranyos idős doktor bácsi:) foglalkozott velem két héten keresztül minden nap,és a nőgyógyászom is sokat segített.Ami nagyon fontos ilyen esetben,hogy ne legyen kemény a székleted,erre nagyon sokféle készítményt kaphatsz,amit babásan is szedhetsz.Ha már kijött,akkor viszont folyamatosan nedvesen kell tartani krémmel,ha kiszárad sokkal jobban fáj,mert ez is nyálkahártya.Nekem a sebész azt is tanácsolta,hogy enyhén nedves vattával tamponáljam állandóan.Csak keményre ülni,és oldalt feküdni szabad.Én Reparont használtam másodszorra is,bár a sebész Hemoridot írt föl,de én akkor még csak 32 hetes voltam,és a Hemoridban érzéstelenítő és fájdalomcsillapító van.A nődokim azt mondta,hogy azt,ha szükségem lesz rá még mindig, a 36. héttől használhatom.
Nekem még írtak fel egy érvédő gyógyszert is, Detralex a neve,amit szintén lehet szedni terhesség alatt,egyébként visszérre is jó.Ezen kívül vannak még homeopátiás készítmények is erre a problémára - aesculus hippocastanum -,bár ez nekem önmagában nem segített.
Azért írtam le mindezt,mert én megjártam a hadak útját ezzel a problémával,és tényleg mindent kipróbáltam.Bevallom,nekem a gyógynövényes krémek semmit sem használtak,és mire mindenen végigmentem,nem kevés pénzembe került.Remélem nálad csak enyhén jött ki,és minél hamarabb elmúlik!
Üdv 37 heteske
Sperti nevű kúpot vettem nemrég, illetve ezt adták a patikában, amikor mondtam, hogy terhes vagyok.
Úgy túnik, hogy jó, 5 napja használom és már nem fáj.
(Vasat szedek, viszont a diéta miatt nem tudok pl. aszalt gyümit enni, ami azért segíteni szokott)
36 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!