A foga lehetett? Nagyon aggódom.
Szia!
nekem is 2éves a fiam,de mi este fogmosáskor már megtanultuk,hogy nyissa ki a száját amikor mosom a fogát és,hogy mondja,hogy áá-ezt viccesen meg lehet tanítani neki..próbáld meg,mert még lehet ebből gond..amúgy miért ne lehetne bármi a tésztában,mi egy szöget találtunk benne egyszer-ennyit a bolti dolgokról..egy ismerősöm egy megrágott rágóta joghurtban..szval sztem no comment..
nem hiszem,hogy üveg szilánk lenne,mert akkor fájlalná a torkát ,de ebből okulva tényleg nézd át a kajáját legközelebb,én úgy oda sem adom elé és pár nap alatt megtanulhatjátok kinyitni a száját..mi pl a játék macskával szoktunk fogat mosni,mutatja,hogy neki is megmossa aztán ő magának,majd anya neki és akkor kinyitja.simán átmosom egyszer fogkrémmel,majd vízzel is,sőt a múltkor a foga közé szorult a husi-metszők közzé és fogselyemmel szedtem ki és mutattam neki,hogy anya is ezzel szokta és próbáljuk ki,és simán hagyta és tetszett neki...nagyon okosak már ilyen idősen sztem.
..üdvy,Lassan 2gyermekes anyuka..
Hát vannak szuperanyák,akik sose hibáznak, az biztos....Irigylem őket.
De a kérdésre válaszolva :
Nyugi, nyugi! Ami reccsenni szokott :
- keményebb (nem megfőtt) tésztadarab. (Pl.kilógott a széle a lábosból)
- ha tettél bele szalonnát, akkor egy porcogó darabka
- műanyag villára ha ráharap, az brutális nagyot bír reccsenni
Bármi keményebb falat megnyomhatta a fogínyét, ami fájhat tőle. Vagy a még ki nem bújt fogacskáknál is érzékenyebb a fogíny.
Üvegszilánkot, követ szerintem automatikusan kitolt volna a szájából. Nyugodj meg!
Egy nem túl tökéletes, kétgyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!