Mikor leszek fittebb?
szia,
Ne izgulj, semmi baj, csak az a lényeg hogy mind a ketten toleránsan álljatok hozzá.
1 hónap és visszajön az "életkedved"..:))
Remélem igazad van,mert már úgy szégyellem magam,a párom reggeltől estig robotol,én meg otthon,és mégis ugyanolyn fáradt vagyok.Hiába ,nem könnyű ez az anyaság,mondjuk engem az éjszakázás merít ki.Pedig még fog ez a manó szaladni is:-)
Boldog babázást,és köszi a bíztatást:-)
Első válaszoló vagyok:
Semmi ok az aggodalomra...
Én is hasonló képpen voltam..
Most 15 hónapos a kislányom, és 8 hetes terhes vagyok a tesóval..:))
Fel a fejjel, lesz még tesó nálatok is..:))
Gratulálok!
Köszönöm a válaszokat,és a bíztatást!
szia
szerintem egy baba mellett sosem lehet elég kipihent az ember.próbálj belecsempészni egy 20 perces szundiidőt a napba-hátha este nem alszol el.egyébként reggel sem muszáj azonnal elrohanni apának...bár én is néha ttotál kész vagyok-mert amikor alszik a baba-akkor takaritok vasalok....stb.talán,ha nagyobb lesz-a nagyival lehet egész délután.esetleg,ha van rá módotok -menjetek el egy hosszú 7végére-vigyétek a nagyit is-és amig ő tologat-ti pihenhettek egy kicsit-vagy nem....-mi igy szoktuk.
kitartás-mert a manó mindenért kárpótol-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!