Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor leszek fittebb?

Mikor leszek fittebb?

Figyelt kérdés
3,5 hónapja szültem, de esténként olyan fáradt vagyok,hogy csak zuhanok az ágyba! Szexre nem hogy csinálni,még a gondolatáig se jutok el.Még az a jó, a párom is sokat dolgozik ,állandóan fáradt.Meddig mehet ez így szerintetek,vagy kinél hogy volt?
2008. nov. 6. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Ne izgulj, semmi baj, csak az a lényeg hogy mind a ketten toleránsan álljatok hozzá.

1 hónap és visszajön az "életkedved"..:))

2008. nov. 6. 11:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Remélem igazad van,mert már úgy szégyellem magam,a párom reggeltől estig robotol,én meg otthon,és mégis ugyanolyn fáradt vagyok.Hiába ,nem könnyű ez az anyaság,mondjuk engem az éjszakázás merít ki.Pedig még fog ez a manó szaladni is:-)

Boldog babázást,és köszi a bíztatást:-)

2008. nov. 6. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jól emlékszem,hogy 11 hónapos volt a fiam amikor egy reggel úgy ébredtem,hogy most kipihentnek érzem magam!Sajna mi is megsínylettük a dolgot a férjemmel.Sokat volt lelkiismeret furdalásom,hogy vele kevesebbet törődök.De hát borzasztó fáradt voltam!Ő megértő volt és,amikor elmúltak az "ágybazuhanós"idők szépen rendeztük a kapcsolatunkat.Kitartást kívánok Nektek!
2008. nov. 6. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok:

Semmi ok az aggodalomra...

Én is hasonló képpen voltam..

Most 15 hónapos a kislányom, és 8 hetes terhes vagyok a tesóval..:))

Fel a fejjel, lesz még tesó nálatok is..:))

2008. nov. 6. 11:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Köszönöm a válaszokat,és a bíztatást!

2008. nov. 6. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

szia

szerintem egy baba mellett sosem lehet elég kipihent az ember.próbálj belecsempészni egy 20 perces szundiidőt a napba-hátha este nem alszol el.egyébként reggel sem muszáj azonnal elrohanni apának...bár én is néha ttotál kész vagyok-mert amikor alszik a baba-akkor takaritok vasalok....stb.talán,ha nagyobb lesz-a nagyival lehet egész délután.esetleg,ha van rá módotok -menjetek el egy hosszú 7végére-vigyétek a nagyit is-és amig ő tologat-ti pihenhettek egy kicsit-vagy nem....-mi igy szoktuk.

kitartás-mert a manó mindenért kárpótol-

2008. nov. 6. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!