Magamra maradtam két gyerekkel és egy ikerpárral a hasamban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Két lányom van, 6 és 5 évesek, alig egy hónap múlva pedig ikerfiaim születnek, erre a párom bejelentette, hogy "kiszáll a játékból". Szüleim korán meghaltak, párom szülei nem szeretnek, csak pár munkatársam van, akiket a barátaimnak mondhatok, de mivel dolgoznak, így nem tudom, hogy tudnának-e segíteni.
Mégis mi a fenét tegyek?
2018. nov. 23. 14:03
31/33 anonim válasza:
Szomorú sztori, de biztos rendben voltak a dolgok a terhességed előtt? Nem az újabb gyerekkel akartad megmenteni a házasságot? Persze az apuka hozzáállása így is elítélendő, de nehéz elhinni, hogy valaki így kifordul magából.
32/33 anonim válasza:
Merre laktok? Talán tudok segíteni.
33/33 anonim válasza:
Mi van veletek kérdező?Már meg kellett születnie azóta a piciknek,de úgy látom többet nem írtál.Hogy vagytok most?
30-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!