Úgy érzem már most "elrontottam", de mégis mit tehetnék?
Kedves Kérdező!
Azonnal hagyd abba a járkálva ringatást.
Enyém is sírt, sok hónap! volt mire megszokta,hogy én ülök és őt az ölemben ringatom.Nemsokára 2 éves,még mindig ölbe alszik el, de már magától fogja a kezem bemegyünk a szobába, befészkeli magát az ölembe és elalszik.Sosem járkáltam vele.És igen sírt sokat.Egy harc volt az altatás.De tudtam, hogy ez mindenki érdeke.
Én kB 2-5 hos koráig hordoztam kendővel.
Mai thei amúgy nem használható ilyen picik el, de nekünk az is van. Csak párszor használtuk, mivel alig 5 hosan már zavarta a hordozas, jó mondjuk napi 3 órának ossz vissz nem is hordoztam többet. Csak nappal ha nyűgös volt és dolgom volt vagy ilyesmi..mai thei-t sztem 10x ha használtuk.. 4-5honapos kortól szabad amúgy!
De sokáig nincs el benne, piacon szoktam félteni szombatonként, amig van mit nézelődni elvan a tömegben stb, de az autóhoz menet már jönne ki. De mondjuk 5hosan már nem is fájt rég a hasa.. Csak 12 hetes koráig, viszont jatszoszonyg ha épp nem kötötte le órákig mint amúgy általában akkor nagyon jól jött. Meg tavaszán boltba menni stb! :)
BÁTRAN próbáld ki. Max ha nem jön be, akkor ezvan!
Nekem sulyhatarvnelkuli hordozokendom volt (szovott, nem rugalmas), majd csatos hordozo. Kb. 3-4 hetes koratol hasznaltuk, megvaltas volt a ferjemnek es nekem is. Iszonyat faraszto volt kezben ringatni, igy viszont szuper volt. Mikor mar onalloan tartotta a fejet, csipore tettem, igy meg en tettem-vettem, o elnezelodott, es a gerincem sem terhelte annyira, majd 4 honapos koratol mar egyre tobbet hordoztam haton, ugy meg konnyebb volt. A masik szuper dolog, ami nem is draga az a nagy meretu gimnasztikai labda, hordozokendovel kombinalva meg aztan foleg. Igy nem kellett setalni innantol vele, csak azt banom, hogy nem szereztem be ezeket meg elobb. 3 honapos koratol amugy sokkal jobb lett, egyre tobbet lehetett vele ulni, ha elaludt, onnantol mar altalaban nem ebredt fel, ha beultem a szoptatos fotelbe, es ott ringattam tovabb (amina hatamat is kimelte). Kendot lehet kolcsonozni is. En youtuberol tanultam meg a kotesi fajtakat. A belul zsebest onnan is konnyu megtanulni, aztan plussmacival/parnaval parszor elgyakorolni. Ha eloszor sir a babad, az teljesen normalis, nem ertik, mit csinalsz, de ha mar fent van, erdemes setalgatni vele, az enyem par perc alatt. megnyugodott, aztan 3-4 orakat aludt rajtam.
Ja es mi sem igy terveztuk... de vannak nagy testkozel-igenyu babak. Te nem rontottal el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!