Lehetek mégis terhes?
Elöször is az aktus után 3 héttel még semmit nem láthat az orvos!
Másrészt ha ilyen tüneteid vannak, akkor csinálj még egy tesztet, illetve keress fel másik orvost is.
De böven lehet korai terhesség is meg más is. A megszakítás nem védekezés, hanem szerencsejáték, smemi köze a bizalomhoz, hanem csak a véletlenhez!
sziasztok,elöször is köszönöm a válaszokat,
aranyossak vagytok nagyon.
Emellet igen a 3 hét kevés idő ahhoz hogy lásson is valamita doki,
ezzel tisztába vagyok csak mivel nm voltam biztos,hogy az előző együttlét eredménye vagy az utolsó így gondoltam próba szerencse. :)
(mert hogy a múlt hónapban csak másfél napot volt meg) Holnap készülök venni egy kora terhességi tesztet (10mlg) erősségűt,
csak még tudom ekkora erűségben melyik lenne a legjobb fajta ...
Emelett azóta meg duzadtak a melleim is,és hangulat ingadozásaim vannak,na és egyre sürübb vizelési inger ,alhasi köldök körüli fájdalom, szédülés,folyamatos hányinger,édeség iránti sovárgás, (hányás is néha) és sokkal inkább fáradékonyság, és has pufadás görcs és keményedés van jelen,emelett egyre inkább anyai ösztönöket veszek észre magamon ami szokatlan,pl h oda kapok a hasamhoz reflexből nehogy mg üssem ,figyelek a mozdulataimra mert néha fájdalmassak ,söt a hason fekvést már kezdem el is hagyni teljesen,emelett tudom erre nm lehet alapozni,de van egy olyan megérzés h a szivem alatt van valaki...persze nm akarom elöre bele élni sem magam semmibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!