Menstruáció, félek mégis terhes leszek?
Második válaszoló: köszönöm szépen :-) ment a zöld kéz neked is.
Harmadik: ezen kívül egy kérdést tettem fel a témában..... de persze honnan is tudhatnád?! Talán nem kellene azért rám rivalni mert más is tesz fel ilyen kérdést és a kis agyacskáddal azt hiszed hogy ha ilyen kérdés van feltéve azt én tettem fel...... hát nem.
Kedves hármas válaszoló! Nem értem minek kell kötekedni, azért van ez az oldal hogy feltegye a kérdéseit. Ha valami nem tetszik, akkor szerintem nem rád kíváncsi a kérdező! Szomorú hogy segítség helyett a piszkálódás megy egyből.... Tulajdonképpen te is valami miatt vagy ebben a témában, neked sem esne jól ha egyből negatív válasz érkezne!
Én elgondolkodnék az életemről hogy miért kötekszek másokkal. Nálad lehet a probléma.
A második válaszoló voltam! :)
Köszönöm kedves második válaszoló.
Igen ez a másik. De mindegy, nem a kötekedés érdekel hanem a normális válasz.
De azért bizok benne hogy majd egyszer valami kapcsán nagyon szeretne megnyugtató ám őszinte választ kapni és csak negatív kötekedést kap majd, akkor hátha eszébe jut hogy ő is pont ilyen volt.
Igen szerintem is, ha nem tud rendes választ adni akkor ne is írjon semmit, de mindegy.
Köszönöm kedves második Válaszoló!
Azt hiszed jó ember ismerő vagy, de megint csak tévedsz drága anyuka.... először is semmi dumával nem akartam jönni, az nem az én asztalom.... illetve ilyen témában nem válaszoltam kérdésre, amíg én nem vagyok nyugodt egy szituációval kapcsolatban addig másnak nem válaszolok abban a témában. Ha meg kaptám tuskó választ tudod milyen érzés, neked rendest kellene nem olyat akkor.
Amúgy meg:
1. most kezdek nemi életet élni, először mi legalább így próbálkoztunk nem úgy mint sok más eszetlen tizenéves nagynak hiszem magam gyerek, hogy guminélkül beleélvez a fiú.
2. Van kérdésem amit felakarok tenni... jé... képzeld ez az oldal arravaló. És azért használom az oldalt hogy kapjak választ, bocs hogy képzelődsz hogy x kérdést választ írtam már ebben a tèmában és lehordasz..... így választ keresek az ÉN kérdésemre nem azokra amiker önkényesen nekem ítélsz hogy én írtam ki.
3. Tudom hogy a sztorimmal nagyon pici az esély. Ez a kérdés inkább azért íródott ki mert a mensimet nem tudom hova tenni. Nekem nagy mennyiség szokott lenni, most 3. napja alig van. Így mégha te nem is hiszed de logikusan megfordult a fejemben hogy mi van ha mégis.... így kellett a megerősítés amit már 2 válaszolótól meg is kaptam, hogy akkor sem lesz gond, ne aggódjak.
Így igen nem vagyok tökéletes... te sem.... más sem... és igen feltettem ezt a kérdést, ami nekem a 2.kérdésem ilyen témában és NEM nem válaszoltam másnak ilyen témában. És igen az oldalon azért vagyok mert válaszokat akarok kapni és ha nem tetszik csak tovább kell menni a kérdésemen.
Inkább kérdezzek minthogy ne tegyek semmit. Tudod az ember egész életében tanul amit sokszor a kérdéseivel tesz. Vagy mások által elmesélt tapasztalatokból. Amit én ennél a kérdésnél másodlagosan elvártam.
Nem kell többet válaszolnod, mert felesleges. “Boldogíts” mást a válaszaiddal. További szép napot “2gyerekes anyuka”!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!