7 napja késik,2 negatív terhességi teszt. Lehetek mégis terhes?
A megszakítás NEM védekezés!!!
Fogjátok már fel
Szerintem valószínűleg terhes vagy, ezt egy nőgyógyász pikk pakk megmondja
A tesztnek már az elmaradt menzesz másnapján mutatnia kéne.
Szerintem vegyél másfajtát, ha az is negatív akkor orvos.
Kedves kettes, írtam, hogy nem baj, ha jön a baba, akkor tulajdonképpen mi is a bajod?
Két fajta tesztet csináltam, az első Predictor Early, a második X-Epil volt. A predictorról utólag rosszakat olvastam,ezért vettem másmilyet másodjára.
Hány naposak a ciklusaid? Máskor is késett már?
Szerintem terhességet kimutatná. Lehet stresszesebb vagy most. Próbáld meg egy hét múlva, ha addig sem jön meg.
Sziasztok .... Nekem is lenne sürgősen hozzátok egy kérdésem ...Nekem már a 8 napja késik a havi bajom ...eddig soha nem volt ilyen ,hogy ennyit késen max 2 nap volt ....25 én kellet volna megjonnie a havi bajomnak de nem jött meg ....most aggódom ... nem akarok még gyereket ...nem is védekezünk szex közben az élettársammal ... Csináltam 2 terhességi tesztet de negatív mind kettő ...ma elmentem a nőgyógyászatra és ott és sima Ultrahang felvételt csinált de azon nem látszott semmi .... És kiírt valami bogyót azt mondta szedjem azt be ... nekem az utóbbi napokban fehér folyasom van , sokat alszom is és ma valamitől miután ettem hányingerem lett ... Mostanában forrób is vagyok ...ma mikor mentem a kórházhoz és mielőtt bementem volna a korona vírus miatt megnézték a test hőmérsékletemet , és ott hőemelkedésem volt .... Igen és nem utolsó sorban egyszer egy hajnalban mikor aludtam elkapott egy olyan görcs hogy csak sírni tudtam ... és szoktam érezni hogy kicsit nyilal a hasam alja .... És ez a folyás ami fehér színű sokszor úgy érzem hogy meg jön a havon de nem .... Lehetséges az hogy terhes vagyok vagy sem ?
Előre is köszönöm a válaszokat !😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!