Mikor hagytátok először másra pár órára a kisbabátokat?
Az apjával? Kb. 1,5 hetes korában, amikor be kellett mennem a munkahelyre, hogy elintézzem a CSED igénylést.
Nagyira pedig 2 éves korában.
Azt miért kell külön kiemelni, hogy "apával"? Ő nem ugyanolyan szülője, mint én vagyok? Vagy nekem több jogom van a gyerekhez? Nálunk ilyen sosem volt, és ezért nem is értem, mikor itt megjegyzik, hogy "lepasszolom az apjának a gyereket"... Mintha valami hatalmas áldozat lenne a részéről, hogy a saját gyerekével van, vigyáz rá.
Na, de, hogy válaszoljak:
-A férjemmel: 11 naposan, elmentek egy hosszú (másfél órás) sétára. Addig itt volt a manikűrösöm (aki a barátnőm amúgy), megcsinálta a körmeimet, dumáltunk, kávéztunk.
-Nagyszülőkkel, dédszülőkkel: 3 hónaposan, randinapot tartottunk a férjemmel. Elmentünk egy kiállításra, utána vacsorázni is beültünk, mert mondta anyukám, hogy nagyon jól elvannak a babával, evett rendesen, volt peluscsere is, és alszik, mint a bunda. Fürdetésre haza is értünk.
Apásra felügyeletre nem emlékszem, nem tartottam számon, hiszen az apja.
Nagyszülő 8 hónan vigyázott rá először kb.3 órát.
1. gyereket anyámra 6 hetesen bíztam először, vizsgám volt (elsősegély, csak ez hiányzott már a jogsihoz) a férjemnek meg nem volt már szabija. Az apjára nem emlékszem.
2. gyereket az apjára 1 hetesen, varratszedésre mentem (hazaengedéskor ödémás volt még a gátsebem így nem vette ki az orvos a varratokat). Nagyszülőkre nem emlékszem, talán fél éves kora körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!