Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hagytátok először másra...

Mikor hagytátok először másra pár órára a kisbabátokat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy mikor mentetek először pl fodrászhoz hogy apával maradt a baba, vagy mikor mentetek el apával pár órára hogy pl nagyival legyen a baba?

2018. nov. 18. 21:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Az apjával? Kb. 1,5 hetes korában, amikor be kellett mennem a munkahelyre, hogy elintézzem a CSED igénylést.

Nagyira pedig 2 éves korában.

2018. nov. 18. 22:02
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
Apára alig pár hetesen. Másra még nem (8 hónapos), és jódarabig nem is tervezem.
2018. nov. 18. 22:10
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
1 hónapos volt amikor a mamára hagytuk kb 2órára,amíg mi elmentünk vacsorázni a házassági évfordulónk alkalmából. Apukára 2hónapos korában,amíg biciklizgettem a faluban kb másfél órát.Most lesz a fekete leves, szombaton el kell mennem szalagavatóra a férjem lesz itthon az 5hónapos kislányunkkal kb 4 órát. Kicsit félve várom a szombatot,jön a fogacska,ha nyűgös, sokszor csak én tudom megnyugtatni.
2018. nov. 18. 22:12
 4/17 anonim ***** válasza:
Kb 1 hónapos lehetett a lányom, mikor kozmetikushoz mentem. Max fél óra volt az egész, anyósom vigyázott rá. Mivel eszik-alszik baba volt, nem volt gond, végig aludta a távollétem.
2018. nov. 18. 22:27
 5/17 anonim ***** válasza:
Pénteken szültem, hétfőn kb 4 órát az apjával volt, mert vissza kellett mennem varratszedésre, utána pedig elmentem még venni neki pár ruhát. Hogy anyukámra mikor bíztam először már nem tudom
2018. nov. 18. 23:24
 6/17 anonim ***** válasza:
68%

Azt miért kell külön kiemelni, hogy "apával"? Ő nem ugyanolyan szülője, mint én vagyok? Vagy nekem több jogom van a gyerekhez? Nálunk ilyen sosem volt, és ezért nem is értem, mikor itt megjegyzik, hogy "lepasszolom az apjának a gyereket"... Mintha valami hatalmas áldozat lenne a részéről, hogy a saját gyerekével van, vigyáz rá.

Na, de, hogy válaszoljak:

-A férjemmel: 11 naposan, elmentek egy hosszú (másfél órás) sétára. Addig itt volt a manikűrösöm (aki a barátnőm amúgy), megcsinálta a körmeimet, dumáltunk, kávéztunk.

-Nagyszülőkkel, dédszülőkkel: 3 hónaposan, randinapot tartottunk a férjemmel. Elmentünk egy kiállításra, utána vacsorázni is beültünk, mert mondta anyukám, hogy nagyon jól elvannak a babával, evett rendesen, volt peluscsere is, és alszik, mint a bunda. Fürdetésre haza is értünk.

2018. nov. 19. 00:40
 7/17 anonim ***** válasza:

Apásra felügyeletre nem emlékszem, nem tartottam számon, hiszen az apja.

Nagyszülő 8 hónan vigyázott rá először kb.3 órát.

2018. nov. 19. 06:55
 8/17 anonim ***** válasza:
6 hetesen amikor mentem kontrollra. 8 hetesen elmentünk vasarolni. Nagymamára hagytuk.
2018. nov. 19. 07:45
 9/17 anonim ***** válasza:

1. gyereket anyámra 6 hetesen bíztam először, vizsgám volt (elsősegély, csak ez hiányzott már a jogsihoz) a férjemnek meg nem volt már szabija. Az apjára nem emlékszem.

2. gyereket az apjára 1 hetesen, varratszedésre mentem (hazaengedéskor ödémás volt még a gátsebem így nem vette ki az orvos a varratokat). Nagyszülőkre nem emlékszem, talán fél éves kora körül.

2018. nov. 19. 08:35
 10/17 anonim ***** válasza:
Az egyik újszülöttként két hetet apával volt, amíg én kórházban. Egyébként kezdetektől, amikor aludtak vagy két szoptatás között, volt, hogy meglógtam egy-két órára és akkor apa, vagy gyakrabban nagyik vigyáztak rá, de általában valami hasznos miatt (doki, másik gyerek különórája, előadása). Barátnőzni babával is tudtam. Romantikázni lehetett amikor aludtak. Házi munkát csinálni, amikor meg apa sétáltatta (vagy fordítva). Nyaralni, kirándulni, várost nézni is tudtunk hármasban, egy időben még havonta hétvégén múzeumba is tudtunk járni alvásidőben. Bölcsisek két évesen lettek, éjszakára, több napra viszont csak 3-4 évesen hagytuk őket nagyikra.
2018. nov. 19. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!