Mikor hagytátok el teljesen a tápszert?
Ket eves koraig.
Baratnom fia harom evig.
Koszonom 1-es.
Rendben kedves kettes, amikor 10 honapos volt a babam akkor mar nem lakott jol teljesen az anyatejjel, akkor most tegyem le ugy aludni, hogy felig ehes? Nem mindenki olyan szerencses, mint a te csaladod. Rad meg egyaltalan nem vonatkozott a kerdes, nem tudtal erdemben valaszolni, akkor minek irtal ide? A csaladodban nem divat a sajat dolgoddal foglalkozni?
3 naposan.
Amúgy anyatejet tápszerre cserélni elvi hiba.
Az ilyen kötözködő élettelenek minek válaszolnak, mint a 2-es?
Nyilván azokra vonatkozott a kèrdés, akiknek szüksègük volt rá.
(Abban a "nem is lesz"ben meg sose legyen biztos senki, nem lehet tudni, majd ha valami folytán rákènyszerülnek az ilyen gyöpös agyúak, akkor elgondolkdonak.)
ON:
Kb másfél éves volt a nagyobbik lányom, mikor már rendes, forralt tejet kezdtem adni. (NEM saját kútfőből. Védőnő, gyerekorvos javaslatára.)
(Szoptatni sose tudtam, 3 hónapos koráig fejtem a tejet.)
A pici 4 hónapos, szoptatom, 1 hetes kora után nem kellett tápszer. De nem károgok másokra, nem nézek le senkit a tápszer miatt, ès nem várok vállveregetést.
90%-ban muszájból adnak tápszert, nem hobbiból.
Sajnos átmentem ezen a naggyal. Az ilyen pökhendi szuperanyák miatt teljesen magam alatt voltam, hogy nem tudtak szoptatni.
Akinek sikerül, az örüljön inkább, és ne cinikuskodjon bunkó módon. Ettől nem lesz több, sem jobb anya. Pont.
#6, nem csereltem, hanem kiegesziteskent adtam neki, mert nem volt eleg az anyatej.
Koszonom a segitokesz valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!