Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gripewater görcsös okozhat?

Gripewater görcsös okozhat?

Figyelt kérdés

7hetes a baba. Eddig infacolt használtunk, de mivel kétféle tartósítószer is van benne, nagyon szeretném kiiktatni. Vettem gripewatert, adtam 3xfél kanállal de délutántól kezdve nagyon fura lett a fiam, 5-6 perc után üvölt mint a sakál amikor mellre teszem, iszonyú hangosan, szinte sikít és húzgálja a lábait. :( Ha etetés után lenyugszik akkor nézelődik, vidám, semmi baja, de az etetésekkor szörnyen sír :/

A gripewater okozhat ilyet? Most kínomban megint adtam neki infacolt :(

2018. nov. 17. 18:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Espumizan infacol helyett? Vagy abban is vannak tartósító szerek? Nálunk semmit nem ért a gipewater... Sem pozitív sem negatív dolgot nem tapasztaltam és pont a hasfájás ellen használtuk szóval elvileg nem kellene ilyet produkálni.
2018. nov. 17. 19:22
 2/16 anonim ***** válasza:
25%
Én is adtam a fiamnak, de nekünk sem sokat használt... Viszont a sima édeskömény tea igen. Azt te csinálod otthon, tutira nincs benne adalékanyag.
2018. nov. 17. 19:25
 3/16 anonim ***** válasza:
7%

Mind ocska cseppek hasfajast gorcsoket es szekrekedest okoznak

Hasfajas elmulik 12 hetes korbab

Addig sok szeretet hordozas testkozelseg kell

2018. nov. 17. 19:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, gondolkoztál már rajta h miért állsz 48%-on? Pedig kellene. Most pedig menj vissza szépen a barlangba a többi ősanya közé, koszike.
2018. nov. 17. 19:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Espumisan még rosszabb adalékanyagok szempontjából :/
2018. nov. 17. 19:29
 6/16 anonim ***** válasza:

Gripe Water pont belgorcsokre és pukikra van..

Szóval nem hinném. Olyan van h nem válik be egy babának. Nálunk mindkettőnel csodát tett. :)

Míg infacol és Espumisan nem.

Amúgy infacolnal az a legnagyobb bajom, vagyis az volt, hogy minden étkezés előtt adjam. És tulajdonképpen amiket fent felsoroltaj, gyógyszerek. Míg a gripe Water nem! Persze ha valakinek nem válik be, ez van.

Amúgy bio giai t próbáltad? Az is nagyon jó. Probiotikumot tartalmaz kB semmi mást.. Segíti az emésztésuket :)

2018. nov. 17. 19:34
 7/16 anonim ***** válasza:

Édeskömény is pl olyan h attól a fiam hasa fájt, de nagyon..

Esetleg édeskömény +kamilla tea keveréke de csak keveset adj, mert szarit ugye! :)

Utolsó voltam!

2018. nov. 17. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Colief csepp?
2018. nov. 17. 19:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen egyébként rengeteg mindennel tudod helyettesíteni jó pár ezekért (nem sajnáltam volna egy percig se, ha bármi segített volna). Nálunk a tápszerváltás hozta meg a csodát. Ha szopiztatod én azt ajánlom, hogy kerüld egy kicsit a tejtermékeket... 2hét elvileg és kiürül. Ha akkor enyhülnének a kicsinek a panaszok az volt a baj.
2018. nov. 17. 19:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Nalunk is a tapszer valatas hozta meg a csodat... 4,5 ig uvoltott a hasfajastol mg anyatejes volt...
2018. nov. 17. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!