Akiknél bevált a gripewater mennyi idő alatt hatott?
Ugyanitt tartunk mi is.. semmi más nem használ. Most megy a férjem ezért..
Azt olvastam van akinek nagyon bevállt de van akinek még rosszabb tőle.
Nincs értelme szerintem adni mellé. Úgyse használ. Mi infacolt adtunk eddig de nincs értelme mert egy picit se javult tőle.
Infacolt adtam ez elott de az annyira sem hasznalt mint az espumisan! Ettol legalabb volt puki!:) de kaka gondok is vannak. Sajnos szelcsovezni is kell olykor!:(
Pedig kapja a lactase comfortot, biogaia-t, de semmi!
Remeljuk nekunk is hasznalni fog ez a viz!!!
Neked hany hetes a babad?
Bizom benne nagyon!!!
Sajnalom a babad, hogy meg a szelcso sem segit! Igen, azzal az a baj, hogy ami gaz epp ott van az kijon, de keletkezik helyette masik rovid idon belul! Szelcsovel meg nem lehet lenni folyamatosan..:(
Mi meg a masszazst es a tornat is csinaljuk de attol se javul a dolog! 1-2 puki es slussz. Raadasul a kislanyom majdnem vegig nyogdecseli az ejszakat meg erolkodik! Rossz hallgatni:(
Nálunk 2 alkalom után hattt.
Npai 3x adtam neki,délben,délután és este.
De előtte váltani kellett teljesen tejmentes tápszerre (neocate) mert az anyatejet már nem fogadta el és másik tápszer nem vált be.
Szóval előbb anyatej volt,én tejmentesen ékeztem,nem jött be.Aztán elutasította,tejleadó lettem,ő kapott tápszert,ami nem vált be.
Később tértünk át a neocate-re,önmagában ez sem hozott megoldást.
A Woodward's-os gripe waterrel együtt viszont nagyon jó volt.
8 hónapos koráig kellett,azóta már nem,de a neocate-et még mindig eszi :-)
En sem akarom elkiabalni, de mintha javulna a hasfajas!:)) az biztos, hogy hatalmasakat bufizik, ha ez lejutna a pocakba...
Mar az en kislanyom is jobbakat alszik!;)
1-es vagyok, pukizik a fiam olyanokat.. végre.. harmadik napja használjuk. Csodaszer.
Örülök hogy nálatok is úgy néz ki használ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!