Hasfájásra bevált módszerek?
az idő :-) meg a hordozás. mindent kipróbáltunk,az egész gyógyszertárat. de semmi nem használt. viszont ha rajtam volt,bármennyire ordított,csendben maradt egyből. úgy húztam ki a legrosszabb időszakot. 4-5 hónapos korában javult,de nem múlt el,felváltotta reflux. (nekem mondjuk kiderült,hogy tejallergia,ha neked se múlik el 5 hónapos korára,gyanakodj erre)
amúgy előszőr próbálj espumisantaz szélhajtó csepp. ebből a másik az infacol.
aztán ott a colief. ez laktáz enzim,ami segít lebontani a laktózt. ebből a másik a lactase comfort,ezt receptre is írják.
még meg lehet próbálni a biogaia-t ami jótékony baktériumokat tartalmaz ami segíti az emésztést.
ott van még a gripe water,és a mecsek tea,a benne levő kömény átmozgatja a beleket. óvatosan,van akinek csak ront a helyzeten nem is keveset. ne adj belőle sokat.
szélcsőt nem ajánlom. nem mindegyik baba,de van akinek hozzászokik.mint nekünk. csak nagyon-nagyon ritkán max!
ezenkívül alapos büfiztetés,masszirozás tornáztaás,hasra tevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!