Pajzsmirigyben segítenél?
2 hónapja nem szopiztatok és a mensim is 2X jött megazóta!
13 hónapos koráig szopizott a babám!
Csináltattam vérképet és nem jó a pajzsmirigy értékem!
(0,350-4,940)norm tartomány! Nekem 6,827mIU/L
Azt mondta a doktornő, hogy helyre fog állni, ha rendeződik a hormonháztartásom, így szoptatás után!
Hihetek neki vagy mit csináljak??? Kétségbe vagyok esve, mi lessz most!! Van valami homeos gyógyszer, erre a problémára?
Erre nincs gyógyszer,pajzsmirigy alulműködés és hormonokat kell szedni rá élet végéig.
De neked ezek szerint "csak" a szülés és szoptatás miatt van és nem betegség.
Nekem kb egy éve volt a TSH-m 8,akkor ultrahanggal megnézték és nincs vele semmi baj azóta sem,pedig született egy kisfiam is(pedig a teherbeeséshez 1 vagy 2 a jó érték és mégis)
Van akinek 30 meg 60 ez az érték,na az már baj.
Köszönöm a válaszaitokat!
Megnyugodtam!
Ezek szerint az értékem nem nagyon magas, és helyre fog jönni magától!
Azon kívűl, hogy kicsit olyan mintha váladékos lenne a torkom, semmi mást nem érzek! Erre is azt hittem, hogy hideget ittam vagy megfáztam! A vérnyomásom is jó, mindig mérem!
Mégegyszer köszönöm!
Szia!
A házi orvos látta a leletem!
Voltam már 2X is teljes vérképet csináltatni a szülés óta(most 15 hónapos a babám), és minden rendben volt!
14 hónaposan már nem szopizott a babám, onnan kezdődhetett ez a dolog! A mensesem 2X jött meg a szopi elhagyása után! A szoptatás alatt nem menstruáltam egyáltalán, és ugyan így volt a nagyfiamnál is!
Rendesen 2 nap csúszással jött meg a második is, de ez még talán belefér, majdnem 2 év kihagyás után!
Semmit nem tapasztalok, azon kívül, hogy tényleg olyan mintha valami lerakódás lenne a torkomba!
Megyek a nőgyógyászhoz is és kikérem a véleményét + még csináltatok egy pmirigy ultrahangot is! De, reménykedem, hogy tényleg csak helyre kell állnia a hormonháztartásomnak!
Persze jövőhéten megyek orvoshoz!
Ha gyógyszert szedek majd esetleg, akkor meg fogok hízni?
Nagyon káros, ez a hormon gyógyszer vagy nem befolyásol semmit??
Kedves kérdező!
A babádnak nem volt nagyobb a pajzsmirigy értéke? Most a 4 hónapos babámnak ezt nézték magasabb értékek lettek. Így engem vizsgálnak. Azonkívűl ha szoptatsz átmennek ezek a túlműködött hormonok is a tejbe. Nálad hogy volt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!