Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik hogy téved a hüvelyi...

Létezik hogy téved a hüvelyi ultrahang?

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Eléggé kétségbe vagyok esve hisz nem tudok hova tenni rengeteg tünetet, igy a kérdés érthető...

Sajnos az van hogy mára már teljesen el vesztettem a hitem az orvosokban is hisz a tünetek egyértelműek...

Igazából 9 hete vannak elég erős tüneteim amitől nagyon tartok...

A párommal megszakításos módszerrel védekeztünk,és az aktus után két héttel szörnyű alhasi fájdalmaim lettek, ekkor jártam sürgősségi osztályon ahol a nőgyógyász nem vállalt el, de csináltak egy gyors tesztet ami negatív lett...

Rá két hétre jártam nőgyógyásznál,aki el mondta h 100% ban nem tudja azt mondani h nem lehet baba, de ajánl egy teszt ismétlést, emellett egy pajzsmirigy vizsgálatot.

A vizsgán a vérben lévő fehér verset volt kicsit magas,de semmi más...

Egy hétre rá jártam újra nőgyógyásznál 4 negatív és egy pozitív tesztel ( halvány pozitív lett),meg vizsgált hüvei ultrahangal hisz a tünetek tényleg egyértelműek (hányinger, hányás, émelygés, fáradékonyság, reggeli rosszullétek, nagy étvágy, és néhány ételektől undor)...

A vizsgálat alapján azt mondta egyenlőre még mindég nem lát pete zsákot, csak több kis 4-5 mm es foltot a méhben...

Ennyivel le is zárta és azt mondta a teszt valószínű tévedett az pedig h 20 napot keset és aztán is nem normálisan 2 napra jött meg, lehet csak valami más okozta... Itt meg is nyugodtam viszont nem sokra rá össze estem miután be vettem a gyógyszert amit ki írt a házi orvos... (Igaz előtte is szèdültem...)

Ez kétszer történt meg emellett egyszer hányás kísérte..

Azóta nem mertem tesztelni, talán mert nem tervezett baba és nagyon meg örültem a pozitív tesztnek ami kudarc lett, vagy talán mert már a bizalmam is el vesztettem a tesztekben...

Igazából nem tudom, de valahogy mindig úgy voltam vele hogy felesleges...

Olyasmi megérzés...

Viszont ami most aggaszt az az hogy mostmár a tünetek mellé minden napos erős puffadás, has kemenyedès is csatlakozott,emellett ha emelek fáj a gyomrom, ha háton vagy hason fekszem akkor fáj (csak oldalt jó), ha fürdöm és hátra dölök a kádban szintén fáj és feszül, ha hirtelen modulok szintén, néha a hátam is meg fajul és azt érzem hogy kemény a hasam és mintha egy téglát cipelnék, emellett egyszer székrekedés majd hasmenés jelentkezik sűrűn , minden napos szédülés hányinger, pár ételt már meg sem eszem egyáltalán amit szerettem...

Magam sem vettem észre de többen meg jegyezték hogy úgy védem a hasam mindentöl, mintha ott lenne valaki... Emellett én is úgy érzem hogy van csak még nem mocorog, sőt többen meg is kérdezték már a pár perces pufadasok során h terhes vagyok e, amire persze azt mondom hogy nem hisz erre mutatnak a két hüvelyi ultrahang, viszont abban biztos vagyok hogy a tüneteket nem én kreálom hisz csak 3-4 év múlva szerettem volna anyuka lenni, és nyilván ha van akkor nem dobnám el és ugyanúgy szeretném/tem gondját videlnèm a jövőben ha már a kezembe tarthatom, és eszembe se jutna el vetetni, szimplán nem számítottam rá, és később szeretnék ha nincs... Lehet hogy tévedhetet a nőgyógyász?(már csak a tünetek alapján merül fel bennem a kérdés, és sok elmondás alapja,ahol volt akinek többször is tévedtek...) szerintetek...? Valakivel történt már hasonló?

2018. nov. 4. 03:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem terhesség, valami más okozza a tüneteid. 9 hetesen már elég nagy lenne a baba, és a teszten határozott két csíknak kellene látszódnia. Szóval nem vagy terhes.
2018. nov. 4. 07:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor volt ez velem egy ideig : puffadás,hányinger,szédülés,tiszta kemény volt a hasam,rossz volt.Nem vagyok terhes,mert senkivel nem voltam együtt.Vérvételem jó,belgyógyászati ultrahang oké,pajzsmirigy oké,úgyhogy bizonyos ételek-italok okozzák nálam ezt,ezért pl. édességet,nasikat nem eszek mostanában.Sok lehet a savam,ami a hányingert okozza.Én 2 hétig ittam a gyógyszertárban megvett Salvus vizet,elmúltak a tüneteim nagy része.
2018. nov. 4. 07:42
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Valami házimunka kéne, ami lefoglal, hogy ne minket szórakoztass
2018. nov. 4. 07:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy pszichés.
2018. nov. 4. 08:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem dettó ugyanezt okozta a cöliákia. :( + mindenféle tápanyaghiány a rossz felszívódás miatt. Fogytam is egy csomót.

Teljes kivizsgálás kellene.

2018. nov. 4. 09:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges tüneteket keresni, csak az számít, hogy mit látnak a méhedben vagy van-e hcg a véredben. Mivel semmi nincs, nem vagy terhes, engedd el ezt a témát, és inkább keress fel egy belgyógyász szakorvost, esetleg egy endokrinológust és kérj egy teljes kivizsgálást.
2018. nov. 4. 09:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Oh ne viccelj már, hány éves vagy?

9 hetes terhességnél már egy sima hasi uh-val is látni az embriót. Mi több! Láthatóan elkülönülnek már a feje, kezei, lábai is.

Nem vagy terhes. Viszont egy rakás problémád lehet, a pszichés bemagyarázáson keresztül, a belgyógyászati gondokon át, bármi. Akár még egy gasztroenterológust is érdemes lenne felkeresni, nincs-e hasnyálmirigy problémád.

2018. nov. 4. 13:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) Azoknak pedig akik unalombol írtak be, vagy netán untat a kérdés, nektek pedig üzenem hogy nem kötelező ide regisztrálni, válaszolni, sőt el sem olvasni ha unalmas a dolog, Hidjètek el nem jó kedvemben regisztráltam, majd vettem rá magam arra hogy nagy nehezen fel tegyek egyetlen kérdést ami hidjètek el nem kellemes,és nem is kívánom senkinek hogy át élje, mint az érzést, mint a kérdést hogy mi lehet a baja, mint azt hogy már szemmel látható és magyarázkodni kell hogy nem terhes, holott azt sem tudod el mondani hogy mi bajod rengeteg más más vizsgálat után sem!!! :)
2018. nov. 5. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!