Létezik hogy téved a hüvelyi ultrahang?
Sziasztok...
Eléggé kétségbe vagyok esve hisz nem tudok hova tenni rengeteg tünetet, igy a kérdés érthető...
Sajnos az van hogy mára már teljesen el vesztettem a hitem az orvosokban is hisz a tünetek egyértelműek...
Igazából 9 hete vannak elég erős tüneteim amitől nagyon tartok...
A párommal megszakításos módszerrel védekeztünk,és az aktus után két héttel szörnyű alhasi fájdalmaim lettek, ekkor jártam sürgősségi osztályon ahol a nőgyógyász nem vállalt el, de csináltak egy gyors tesztet ami negatív lett...
Rá két hétre jártam nőgyógyásznál,aki el mondta h 100% ban nem tudja azt mondani h nem lehet baba, de ajánl egy teszt ismétlést, emellett egy pajzsmirigy vizsgálatot.
A vizsgán a vérben lévő fehér verset volt kicsit magas,de semmi más...
Egy hétre rá jártam újra nőgyógyásznál 4 negatív és egy pozitív tesztel ( halvány pozitív lett),meg vizsgált hüvei ultrahangal hisz a tünetek tényleg egyértelműek (hányinger, hányás, émelygés, fáradékonyság, reggeli rosszullétek, nagy étvágy, és néhány ételektől undor)...
A vizsgálat alapján azt mondta egyenlőre még mindég nem lát pete zsákot, csak több kis 4-5 mm es foltot a méhben...
Ennyivel le is zárta és azt mondta a teszt valószínű tévedett az pedig h 20 napot keset és aztán is nem normálisan 2 napra jött meg, lehet csak valami más okozta... Itt meg is nyugodtam viszont nem sokra rá össze estem miután be vettem a gyógyszert amit ki írt a házi orvos... (Igaz előtte is szèdültem...)
Ez kétszer történt meg emellett egyszer hányás kísérte..
Azóta nem mertem tesztelni, talán mert nem tervezett baba és nagyon meg örültem a pozitív tesztnek ami kudarc lett, vagy talán mert már a bizalmam is el vesztettem a tesztekben...
Igazából nem tudom, de valahogy mindig úgy voltam vele hogy felesleges...
Olyasmi megérzés...
Viszont ami most aggaszt az az hogy mostmár a tünetek mellé minden napos erős puffadás, has kemenyedès is csatlakozott,emellett ha emelek fáj a gyomrom, ha háton vagy hason fekszem akkor fáj (csak oldalt jó), ha fürdöm és hátra dölök a kádban szintén fáj és feszül, ha hirtelen modulok szintén, néha a hátam is meg fajul és azt érzem hogy kemény a hasam és mintha egy téglát cipelnék, emellett egyszer székrekedés majd hasmenés jelentkezik sűrűn , minden napos szédülés hányinger, pár ételt már meg sem eszem egyáltalán amit szerettem...
Magam sem vettem észre de többen meg jegyezték hogy úgy védem a hasam mindentöl, mintha ott lenne valaki... Emellett én is úgy érzem hogy van csak még nem mocorog, sőt többen meg is kérdezték már a pár perces pufadasok során h terhes vagyok e, amire persze azt mondom hogy nem hisz erre mutatnak a két hüvelyi ultrahang, viszont abban biztos vagyok hogy a tüneteket nem én kreálom hisz csak 3-4 év múlva szerettem volna anyuka lenni, és nyilván ha van akkor nem dobnám el és ugyanúgy szeretném/tem gondját videlnèm a jövőben ha már a kezembe tarthatom, és eszembe se jutna el vetetni, szimplán nem számítottam rá, és később szeretnék ha nincs... Lehet hogy tévedhetet a nőgyógyász?(már csak a tünetek alapján merül fel bennem a kérdés, és sok elmondás alapja,ahol volt akinek többször is tévedtek...) szerintetek...? Valakivel történt már hasonló?
20 nap keses utan vagy mar tobb is latni kell. De azert menj el masik nogyogyaszhoz.
Ha nincs semmi, akkor háziorvos esetleg belgyogyasz, verkep egyebek hogy mi lehet a bajod.
Inkább hormonális problémád lehet vagy belgyógyászati.
Nem vagy terhes.
A tüneteid arra utalnak, hogy felborult a hormon háztartásod. Ez okozta a terhességhez hasonló tüneteket.
A hasmenés, erős görcs, a gyomor fájás, a magas fehérvérsejt nem terhes tünet, inkább fertőzésre utal a gyomor-bél tájékon. Ez magyarázza a puffadást, hányingert, és a többi tünetedet is.
A bétaHCG emelkedése minden esetben kimutatható a vérből, akkor is, ha méhen kívüli terhesség. De neked nem mutatta ki.
A tesztjeid is negatívak. Biztos, hogy a halvány pozitív is csak neked az. 20 nap késés után határozott két csiknak kéne lennie.
A méhedben több apró pont inkább mióma, vagy hasonló. Pont, hogy nehezen fogsz teherbe esni akkor is, ha élesben próbálkoztok. És oka lehet a hormonális egyensúly felborulásának.
Minden mást csak bebeszélsz magadnak, mert azt hiszed, hogy terhes vagy. A has védelme nem tünet, hanem tudatos.
Nem vagy terhes.
3/4 4kor jutott eszedbe mindez???
A tüneteid nem egyértelműek, megkockáztatnám a beképzelést! Teszt negatív, orvos nem lát semmit =>ez nem terhesség!
Létezik
De nem 20 nap késés után...
9 hetes terhesség már több cm-es
Belgyógyászati votsgálat és endokrinológus javasolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!