Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik hogy téved a hüvelyi...

Létezik hogy téved a hüvelyi ultrahang?

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Eléggé kétségbe vagyok esve hisz nem tudok hova tenni rengeteg tünetet, igy a kérdés érthető...

Sajnos az van hogy mára már teljesen el vesztettem a hitem az orvosokban is hisz a tünetek egyértelműek...

Igazából 9 hete vannak elég erős tüneteim amitől nagyon tartok...

A párommal megszakításos módszerrel védekeztünk,és az aktus után két héttel szörnyű alhasi fájdalmaim lettek, ekkor jártam sürgősségi osztályon ahol a nőgyógyász nem vállalt el, de csináltak egy gyors tesztet ami negatív lett...

Rá két hétre jártam nőgyógyásznál,aki el mondta h 100% ban nem tudja azt mondani h nem lehet baba, de ajánl egy teszt ismétlést, emellett egy pajzsmirigy vizsgálatot.

A vizsgán a vérben lévő fehér verset volt kicsit magas,de semmi más...

Egy hétre rá jártam újra nőgyógyásznál 4 negatív és egy pozitív tesztel ( halvány pozitív lett),meg vizsgált hüvei ultrahangal hisz a tünetek tényleg egyértelműek (hányinger, hányás, émelygés, fáradékonyság, reggeli rosszullétek, nagy étvágy, és néhány ételektől undor)...

A vizsgálat alapján azt mondta egyenlőre még mindég nem lát pete zsákot, csak több kis 4-5 mm es foltot a méhben...

Ennyivel le is zárta és azt mondta a teszt valószínű tévedett az pedig h 20 napot keset és aztán is nem normálisan 2 napra jött meg, lehet csak valami más okozta... Itt meg is nyugodtam viszont nem sokra rá össze estem miután be vettem a gyógyszert amit ki írt a házi orvos... (Igaz előtte is szèdültem...)

Ez kétszer történt meg emellett egyszer hányás kísérte..

Azóta nem mertem tesztelni, talán mert nem tervezett baba és nagyon meg örültem a pozitív tesztnek ami kudarc lett, vagy talán mert már a bizalmam is el vesztettem a tesztekben...

Igazából nem tudom, de valahogy mindig úgy voltam vele hogy felesleges...

Olyasmi megérzés...

Viszont ami most aggaszt az az hogy mostmár a tünetek mellé minden napos erős puffadás, has kemenyedès is csatlakozott,emellett ha emelek fáj a gyomrom, ha háton vagy hason fekszem akkor fáj (csak oldalt jó), ha fürdöm és hátra dölök a kádban szintén fáj és feszül, ha hirtelen modulok szintén, néha a hátam is meg fajul és azt érzem hogy kemény a hasam és mintha egy téglát cipelnék, emellett egyszer székrekedés majd hasmenés jelentkezik sűrűn , minden napos szédülés hányinger, pár ételt már meg sem eszem egyáltalán amit szerettem...

Magam sem vettem észre de többen meg jegyezték hogy úgy védem a hasam mindentöl, mintha ott lenne valaki... Emellett én is úgy érzem hogy van csak még nem mocorog, sőt többen meg is kérdezték már a pár perces pufadasok során h terhes vagyok e, amire persze azt mondom hogy nem hisz erre mutatnak a két hüvelyi ultrahang, viszont abban biztos vagyok hogy a tüneteket nem én kreálom hisz csak 3-4 év múlva szerettem volna anyuka lenni, és nyilván ha van akkor nem dobnám el és ugyanúgy szeretném/tem gondját videlnèm a jövőben ha már a kezembe tarthatom, és eszembe se jutna el vetetni, szimplán nem számítottam rá, és később szeretnék ha nincs... Lehet hogy tévedhetet a nőgyógyász?(már csak a tünetek alapján merül fel bennem a kérdés, és sok elmondás alapja,ahol volt akinek többször is tévedtek...) szerintetek...? Valakivel történt már hasonló?

2018. nov. 4. 03:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

20 nap keses utan vagy mar tobb is latni kell. De azert menj el masik nogyogyaszhoz.

Ha nincs semmi, akkor háziorvos esetleg belgyogyasz, verkep egyebek hogy mi lehet a bajod.

2018. nov. 4. 03:52
 2/18 A kérdező kommentje:
( kifelejtettem hogy sűrű vizelési inger is van, emelett eleinte volt erős mell fájdalom, ami soha nem volt jellemző, jelenleg pedig a fájdalom el múlt de viszket a mellem, érzékeny és fehér sűrű váladékot észleltem kis mennyiségben a mellbimbóban, de nem jelentettem nagy figyelmet neki, egyszerűen fura volt hisz nem tapasztaltam még ilyent előtte...)
2018. nov. 4. 03:53
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen nekem is mondták már hogy általában 4-5 hetesen ajánlott nőgyógyászhoz el menni, ami meg is történt ugye 4 és 5 hétel, viszont mint le írtam azt mondta pár kis foltot lát, és ezzel le is zárta, azt mondta nem szükséges a további vizsga :(
2018. nov. 4. 03:59
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagy terhes, azota sem amiota a legutobb kerdezted ugyanezt.
2018. nov. 4. 04:31
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Inkább hormonális problémád lehet vagy belgyógyászati.

Nem vagy terhes.

2018. nov. 4. 05:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

A tüneteid arra utalnak, hogy felborult a hormon háztartásod. Ez okozta a terhességhez hasonló tüneteket.

A hasmenés, erős görcs, a gyomor fájás, a magas fehérvérsejt nem terhes tünet, inkább fertőzésre utal a gyomor-bél tájékon. Ez magyarázza a puffadást, hányingert, és a többi tünetedet is.

A bétaHCG emelkedése minden esetben kimutatható a vérből, akkor is, ha méhen kívüli terhesség. De neked nem mutatta ki.

A tesztjeid is negatívak. Biztos, hogy a halvány pozitív is csak neked az. 20 nap késés után határozott két csiknak kéne lennie.

A méhedben több apró pont inkább mióma, vagy hasonló. Pont, hogy nehezen fogsz teherbe esni akkor is, ha élesben próbálkoztok. És oka lehet a hormonális egyensúly felborulásának.

Minden mást csak bebeszélsz magadnak, mert azt hiszed, hogy terhes vagy. A has védelme nem tünet, hanem tudatos.

Nem vagy terhes.

2018. nov. 4. 06:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

3/4 4kor jutott eszedbe mindez???

A tüneteid nem egyértelműek, megkockáztatnám a beképzelést! Teszt negatív, orvos nem lát semmit =>ez nem terhesség!

2018. nov. 4. 06:37
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
Blablabla... Nem vagy terhes.
2018. nov. 4. 06:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Belgyógyászatot keresd meg hétfőn.
2018. nov. 4. 07:20
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

Létezik

De nem 20 nap késés után...

9 hetes terhesség már több cm-es

Belgyógyászati votsgálat és endokrinológus javasolt

2018. nov. 4. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!