Az ultrahang szerint minden rendben a kislányom csípőjével, de a szakorvos szerint kötött. Járt már valaki így?
Az én kislànyom másfél hónapig Pavlik kengyelt hordott. Tegnapelőtt vették le.
Amikor rátették az ortopéd azt mondta, enyhe diszplàzia, szabad szemmel szinte nem is lehet megàllapìtani, csak az UH-n làtszik. Most amikor levették, megint először megnézték UH-n, amit utàna az ortopèd megnèzett ès azt mondta, elhagyhatjuk mert tökéletes a csípője. Kérdeztem, hogy nem akarja kicsit megmozgatni, megnézni, hogy biztos jò-e? Azt mondta az UH a legpontosabb, amit az mutat az a 100%, erre van kitalàlva, ezzel megyünk biztosra. Szóval, nem èpp ugyanilyen helyzetbeb voltunk, de gondoltam megosztom. Nektek a szakorvos hogyan vizsgàlta meg még UH-n kìvül?
Köszönöm h leírtad!
Körbe-körbe mozgatta a lábait combtőből és két oldalra olyan békaláb szerűen lenyomta őket, a térde érintette a kezelőágyat. Ennyit csinált és mondta azt h a jobb csípő még mindig kötött, nem azt "látja" amit az Uh előtte 10 perccel kimutatott. Nem csak a kengyeltől tartok, de a röntgennek se örülnék! 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!