Volt akinek félrenézték a baba nemét?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak kíváncsi vagyok, volt olyan akinek a "sima mezei"uh-n és a 4D-n is mást mondtak a baba nemét illetően?2018. júl. 17. 21:27
1/7 anonim válasza:
Egyik barátnőméknek végig lányt mondtak. Bernadett lett volna, Benedek lett hirtelen. 😂
2/7 anonim válasza:
Ismerősömnek végig fiút mondtak, utolsó pillanatban derült ki, hogy kislány. Pedig elég komoly magánklinikara jártak.
3/7 anonim válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm, lányt mondtak, és akkor derült ki, hogy kisfiú, amikor kibújt. :D Volt nagy meglepetés, de örültek neki, mert már volt egy kislányuk, és szerettek volna kisfiút is.
4/7 anonim válasza:
Ismeros jart ugy lanyt mondtak vegig es amikor kibujt akkor derult ki, hogy kisfiu.
Nalunk mind a ketton fixen latszodott hogy kislany. Nehezen mutatta magat, de ettem egy kis csokis croassant es szetrakta a labat 🤣🤦🏼♀️ Az orvossal jot nevettunk 😃
5/7 anonim válasza:
Egy ismerősöknek végig lányt mondtak.Megszületett,anyukának odaadták gratulálunk kísfiàhoz,anyuka ránézett a dokira meglepő arcal vissza kérdezett,h fiú.Majd pár perc elteltével anyuka na bakker otthon minden rózsaszín..Kivitték apukàhoz nem volt bent a szülésen.Gratulálunk kisfia megszületéséhez,apuka is kisfiú.A sokktól annyi volt még a kérdése,h nem cserélték össze,mert mi kislányt vártunk😀😀😀
6/7 anonim válasza:
Barátainknak a 34. hétig lányt mondtak. Ott mondták, hogy jajj hát kisfiú tuti.
Végül tényleg fiú lett.
Nekünk két doki is fiút mondott eddig, remélem nem tréfál meg minket mert lány nevünk sincs :)
29 hkü
7/7 anonim válasza:
A mi fiunk neme is csak a szuleteskor derult ki, addig lanyt mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!