Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nedves törlővel a fiúbabák...

Nedves törlővel a fiúbabák kukiját is megkell törölni?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta, de nekem ez furi, én csak a popsijat töröltem, nagyobb korban is csak "lerázzák" a kukijukat pisi után...nem hiszem hogy jót tesz a nedves törlő "ott".
2018. okt. 30. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Soha nem szoktam.
2018. okt. 30. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Csak a rákerült kakit törlöm le.
2018. okt. 30. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Már miért tenne neki rosszat?

Felnőtt férfiak igényesebb fele meg is mossa vizelés után, ha van rá lehetőség, de a papír alap, csak az igénytelenek rázzák.

2018. okt. 30. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem okozz vele problémát.

Egyetértek azzal hogy nem minden férfi egyszerűen csak "lerázza". A párom 34 éves de minden alkalommal papírt használ utána.

2018. okt. 30. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Lehet a barátnőd is amiatt mondta, mert ő is csak akkor ha kakis.

Sajnos nálunk is majdnem minden esetben ez megtörténik..

2018. okt. 30. 17:57
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Én megtörlöm neki mert ráragadnak dolgok, szöszök stb.. arra is tanítom törölje wc papírral pisi után ne rázza mert utálom a férjem után a wc falra, radiátorra odaszáradt szétrázott pisát súrolni utána! Undoritó szokás és igénytelen! De sajnos leszarja hogy megkérem ne rázza szét... De az én fiamat másképp nevelem, kissé igényesebben...
2018. okt. 30. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
1. vagyok, az enyém màr 2,5 èves és a wc-be pisil, szóval nem törölgetem nedvessel.
2018. nov. 2. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ártani nem árt, ha a márkát, amit kipróbáltál használod már egy ideje és nem okozott bőrirritációt az eddigiek során. De a fitymáját ne húzogasd! Max. annyira húzd hátra, amennyire a fityma finoman engedi magát!
2018. nov. 11. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!