Vannak itt hosszú (nagy) hajú fiúbabák anyukái?
Ha igen,ti mit csináltok,hogy kicsit rendezettebb legyen? Hogy ne menjen mindig a homlokába? stb...(amúgy 10 hónapos)
És kérem,aki azt írná,hogy vágassam le vagy hogy miért vagyok olyan idióta,hogy nem vágatom a kisfiam haját,az kérem ne írjon!!!
3 fiamnak volt/van nagy haja. Az elsőnek azért nem lógott a homlokába, mert felállt, úgy nézett ki, mint egy kakadu. A másodiknak elöl nem nőtt, hátul a lapockájáig ért. 1,5 éves koruk körül nyírtam Őket először. A legkisebb most 6 hónapos, neki is kakadufrizurája van.
Ha a te babádnak a homlokába lóg, akkor sajnos muszáj leszel kicsit megigazítani, hajpántot mégsem rakhatsz bele. Nem kell rövidre vágnod, csak picit kiigazítani.
Köszi!:)
Hullámos nagy haja van. Hátul még egy pici foltban ki van kopva neki,de már ott is kezd nőni. A feje tetején és oldalt hosszú neki, mivel jó hullámos,ezért igazából nem lóg neki lefelé (csak oldalt a hosszabb tincsek), felül még nem húzza le a súlya, így néha mikrofonfeje van:))) De azért 1-2 tincs néha előre esik és most már látom,hogy a szemébe lóg,sokat igazgatom neki.
Azt mondtam,1 éves koráig tuti nem fog olló hozzáérni,de lehet meg kell barátkozni a gondolattal...mindegy,csak elöl vágom majd le egy kicsit,hogy a szeméig azért ne érjen,de a többihez még nem nyúlok:) Elfogultság nélkül nagyon szép baba, amihez a nagy fürtjei nagyban hozzájárulnak:)
Az én babám mki kislánynak nézi. Ő ikerbaba, fiúikreim vannak, de bármennyire is fiúsan van felöltöztetve,mindig azt kérdezik: "Ugye 1 fiú-1 lány?" (az enyémnek barna fürtjei vannak nagy zöld szemekkel)
Imádom az ilyen angyalka-arcú fiúbabákat:) Bár a másik babám kinézetre igazi kis pasi,őt meg azért (is) szeretem:))
Köszi a válaszokat! Jó egészséget!
most ezt az iker dolgot nem értem. iker babáid vannak, de a tiednek hosszú csak a haja? :D
bocs, csak félreérthető :)
én már vágom a fiam haját, neki is nagy dús lobonca volt, először mikor a fufriját vágtam le úgy nézett ki mint a "zsákfos" a filmből, nagyon nem tetszett, ráadásul őt is elkezdték lányozni, én meg szeretem ha a fiamat fiúnak nézik így nyírom fél centisre, így nagyon kis haramiás :)))
esetleg otthonra ha kiscsatot beteszel a hajába? én a hajpántot picit erősnek tartom fiúnak de ha neked belefér akkor miért ne?
Bocs,csak azért írtam ilyen félreérthetően,mert az előző válaszoló írta,hogy milyen az ő kisbabája...:) Igazad van:)
Nekem meg a csatt lányosabb,de mondjuk még nem néztem körül a "piacon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!