Kelle torna a babamnak vagy sem?
Figyelt kérdés
Kisfiam 30-an lessz 8 honapos meg nem ul es nem kuszik se nem maszik!Az edesanyam folyton azal nygat hogy gyenge es fejleszteni kene az izmat!Ezert elvituk a dokihoz aki meg se nezte csak anyit mondot hogy meg nincs le maradva es hogy varjunk meg 1-2honapot es ha adig sem tanul meg ulni akkor menlyunk majd vissza!2010. jún. 24. 12:49
1/5 anonim válasza:
ha nagyon aggódsz keress fel egy konduktort. Ő jobban ért hozzá mint a gy.orvos.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én tornáztatnám, végül is ártani nem ártasz vele.
A szenzoros ingerek segítik az idegrendszer érését is.
Ajánlom a TSMT tornát!
3/5 anonim válasza:
szia, én a hyledben elvinném neurológushoz, ha aggódsz. lehet h nincs baja, de ki tudja, ő meg tudja mondani, kell-e bármi ilyesmi a babádnak.
4/5 anonim válasza:
Én is vinném valahova, mert ha hypotónia lapul a háttérben, nem ártana már kezeltetni. Minél előbb. Tapasztalatból beszélek, sajnos.
5/5 anonim válasza:
Az én kislányom is 8 hónapos, és még nem kúszik, csak forog. Mi járunk heti egyszer csoportos tornára, de kevésbé a mozgás, inkább a babatársaság miatt. Én nem aggódom a "lemaradása" miatt, mivel sem a tornáztatós, sem a doki nem lát erre okot.
Szóval szerintem a megnyugtatásodra elviheted tornázni, de nincs még lemaradva semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!