Honnan tudhatom, hogy babámnak esetleg szüksége van gyógytornára, fejlesztésre. Pl. Dévény torna?
Figyelt kérdés
A gyerekorvos ajánlja, vagy én hozam fel a témát? Beutalót ad vagy ez hogyan működik? A szopizással vannak gondjain, hamar elfárad a babám. Azt ajánlották, vigyem fejlesztésre.2009. szept. 24. 10:27
1/3 anonim válasza:
Minket a gyerekorvos küldött gyógytornászhoz, aki elvégezte a Dévény tesztet is.
A gyerekorvos is elvégzett egy jó pár vizsgálatot, Moro-reflex, járás-reflex, csípő, talpak. Ezek után javasolta a gyógytornászt.
2/3 anonim válasza:
Megnyugtatásként kérj beutalót a Gyermekrehabilitációra, ott a doktor/nő megvizsgálja, és ha szükségét látja kiírja a gyógytornát. Én is elvittem, a bal csípőjénél le van tapadva az izom, de még az otthoni torna elég. Ha betölti a 3 hónapos kort, vinni fogom babaúszásra. Az mindenképpen jót tesz neki.
3/3 A kérdező kommentje:
nálunk szerencsére mozgásszervi problémák egyáltalán nincsenek, nekem inkább a szopi erőtlensége miatt ajánlották...nem tudom, azt hogy lehet fejleszteni....
2009. szept. 24. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!