16 hetes terhes leszek vasárnap! Elkezdtem óvatosan terhestornázni, a Terhes torna, DVD-re. Egyik oldal fekvéses gyak. Közben tüsszentenem kellett, és vhogy nem jól érintett. A bal oldalam beszúrt hirtelen! Lehet baja a babámnak?
Szia!Szerintem is csak nő a pocid,és azért érzel húzódást.Mindenképpen kérdezd meg a dokid a tornát illetően,és ha azt mondja oké,ne add fel.Válassz másik fajta kismama tornát.Nagyon fontos a mozgás.Helyes,hogy így gondolkozol,egyik nap séta,másik nap torna...Sokkal jobban bírod a terhességet így.Nem lesz vizes-puffadt a tested,nem lesz terhességi diabétesz-székelési problémád/aranyér/,és még sorolhatnám.
A doki a lényeg amit mond,a védőnő nem orvos!!!Sajnos ők nem nagyon értenek a dolgokhoz/tisztelet a kivételnek/.Szia.
Köszi a válaszokat, ez a Sote I-es Kilinka jóvoltából, közreműködésével kiadott terhestorna dvd-, jó régi, kiadás, de nagyon jól megmozgat, óvatosan minden részt, és itt szülésznő vezetésével megy a torna,és nem Rubint Réka pörgést kell elképzelni.Nelem unokanővérem küldte ki, emrt sajnos én itt Angliában élek, jelenleg, tehát itt, hogy orvos lásson :(, áhh azt felejtsd el...itt a védőnőm, aki hapi ráadásul, ő az aki itt mindentjóváhagyhat, mert amúgy semmi nem történik :(!
De már nem sokáig kell itt lennünk szerencsére, nov.végén megyünk haza végre...akkor végre jó kezekben leszek már...amúgy meg szerencsére elmúlt a nyilalgatás...szerintem csak a tüsszentésre becsiípődhetett vmi kis rész..volt már ilyen álló helyzetben is néha,hogy ha már tudom tüsszentenem kell, akkor megállok, rákészülök...és simogatom a babát közben, mert őt meg sajnálom, ekkora rázkódásnál, hogy nem tudja mi lehet ez ? :)
Azért köszi a segítségeket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!