Milyen légzésfigyelőt használtok az autóban, utazáshoz?
Köszönöm!Pont ilyen válaszokra nincs szüksége egy anyának!Tudtok egyáltalán valamit a helyzetünkről???? Szégyelljétek magatokat!!!
#2 Köszönöm!
Kérem, aki érdemben tud válaszolni, az írjon!
Ha olyan beteg a gyerek, hogy akármikor leállhat a légzése, akkor ne utazz vele autóban. Egyébként meg, mivel semmit nem írtál, feltételeztük, hogy normális, egészséges gyerekről van szó, ergó teljesen felesleges légzésfigyelőt használni.
A figyelő az apró légzőmozgásokat figyeli. Egy ágyban, ahol semmi más mozgás nincs, érthető. Az autó azonban végig mozog, szerinted? Van pelenkára csiptethető verzió, de szerintem ez csak becsapás.
Mi a valódi probléma? Akkor fejtsd ki, hogy szégyelhessük magunkat jobban!
Ne haragudjatok,de nem fogom itt részletezni a dolgokat!
A segítségeteket szeretném kérni egy kérdésben, amit feltettem.
Bocsánat a kirohanásért, nem erre számítottam!
Kérdező, ha semmi konkrétumot nem írsz, akkor hogy vársz segítséget?!
1. Egészséges gyerek esetében semmilyen légzésfigyelő nem szükséges az autóba, ennyire nem kell idegbeteg paramaminak lenni.
2. Olyan babával pedig nem utaznék autóban csak úgy random, akinek ilyen súlyos problémái vannak. Orvossal konzultálnék, gondolom ő jártassabb a témában. Mert felesleges 20-25 ezerért venni egy olyat, ami vacak, tévesen riaszt, vagy pedig egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!