Ti használtok/használtatok légzésfigyelőt?
Nem használtunk, 10 hónapos koráig velünk aludt így kivitelezhetetlen lett volna, pedig vettem mert nem terveztem hogy köztünk alszik.
Angelcare-t vettem, újonnan.
Igen, jófogáson vettem 5 ezerért. A nagyobbnál 16 hós koráig használtuk, utána váltottunk leesésgátlós ágyra. A kicsi még csak 5 hónapos, amíg kiságyban alszik, elfér.
Babysense a márka. Egyetlen riasztás volt, az téves. Rutinból kapcsoltam be esténként a légzésfigyelőt, oda se néztem. Hajnalban riasztott, a gyerek aludt tovább, arra kelt fel, hogy berontottam. Ki majd vissza bekapcsoltam a figyelőt és akkor vettem észre, hogy a piros led világít, lemerülőben volt az elem.
Jó vétel volt amúgy, semmi bajom sincs vele.
Nem használtuk - de az Angel Care-t hallottam sok helyen, hogy az jó.
Amúgy mindenképp utána kell járni, mert a fogyasztói társadalom nyomására túl sok ilyen eszköz kerül piacra. Mindenképp ellenőrzött gyártót kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!