Hány hónapos korig használtátok a légzésfigyelőt? 8 hónaposan kell még?
mi kábé 8 hónapos korig törődtünk ezzel a légzésfigyelő dologgal :) így is inkább az ágyunkban aludt a gyerek, mint a kiságyában a figyelőn...
rá szokták csavarni a zsinórt a kiságy rácsára, illetve érdemes odaragasztani (ragazstószalaggal) vagy rögzíteni, mert fulladásveszély áll fent a zsinór miatt. ha elharapja nem lesz semmi baja, de pici baba azért még nem igazán tud ilyen műveletet megcsinálni, még akkor is, ha már 8 foga van :)
egyébként jó, ha van figyelő, de már ha úgy ítélitek meg, nem lehet baj, akkor vegyétek ki.
én már be se tettem volna a gyerek alá, ha a párom nem ragaszkodik hozzá.
ha elolvasod a sids kockázati tényezőket, és majd mindent ki tudod zárni, akkor mérlegelve a dolgot kivehetitek a vackot - végül is mégiscsak elektronikai fölös cucc...
de a piszkálás nem jelent nagyobb veszélyt, illetve keresni kell megoldásokat a rögzítésre. ha úgy érzed, kell, akkor inkább igazítsátok úgy, hogy ne tudja birizgálni a zsinort. úgyis hamarosan alulra kerül az ágylap, tehetitek a földre a figyelő készüléket, és akkor a zsinort lefelé vezetitek, húzzatok rá mondjuk egy slagcső darabot, zuhanycső darabot, akármit :)
nekünk volt, kaptuk, de én úgy utáltam, ör
fiam 10 hónapos múlt, az elmúlt 3 éjszakán már nem kapcsoltuk be. mi amiatt, mert mindig lemászott róla az ágy sarkába, ahol már nem érzékelt és egyfolytában beriasztott ami a gyereket és minket is felébresztett. én nem vagyok nyugodt... szeretném bekapcsolni még, de nagyon zavaró, hogy senki nem aludt rendesen a téves riasztásoktól ezért mentem bele hogy mégse használjuk. még kivenni nem vettem amúgy ki, csak egyszerűen nem kapcsoljuk be :)
az elharapás ellen egy ötlet, amit már más is írt: tekerd rá a rácsra szorosan, nekünk is így van, így nem tudja piszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!