Én úgy vagyok vele, hogy ha már kiadtuk érte a pénzt, akkor bármit is mond a statisztika, miért a szekrényben porosodjon, mikor a kiságyban sem zavar senkit.
Szóval addig fogjuk használni, amíg kiságyban alszik.
Engem megnyugtat a tudat, hogy ott van.
Egy éves kor alatt fordul elő a legtöbb csecsemőhalál (bölcsőhalál), ezért egy éves korig ajánlják a szakértők.
Ennek ellentmond unokatestvéremék 13 hónapos kisfiának halála, amely teljesen hirtelen bekövetkezett, mással nem magyarázható fulladásos halál volt. :(
Sajnálom 3-as, ez rettenetes...
Nekem 19 hónapos a fiam, még mindig használjuk. Februárban fog szülni a barátnőm, akkor odaadom neki.
2 éves korában vettük ki a rácsokat a kiságyból, így akkor a légzésfigyelőtől is elköszöntünk.
férjem kishúga is pici korában hunyt el, így veszélyeztetett volt a gyerekünk, ezzel nem lazáskodtunk, mindig a kiságyba aludt és kihasználtuk a légzésfigyelőt :)
18 hónapos koráig használtuk. Nekünk a pelenkára csiptethetős fajta volt, semmiből sem tartott rárakni.
Unokaöcsém 3 hónaposan halt meg bölcsőhalálban, emiatt elég parás voltam. Nagyfiam lassan 18 éves, már neki is volt légzésfigyelője, pedig akkor még csak a Madarászban lehetett hozzájutni, és tanfolyamot is el kellett végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!