Hogy készítitek 1 éves gyermeteknek a spárgát?
Nagyon szereti a kisfiam,de eddig csak simán összefőztem neki krumplival,vagy almával,most már szeretném neki felnőttesebben elkészíteni,de mivel mi soha nem ettünk ilyet,a segítségeteket kérném.
Köszönöm
Magatoknak szoktál főzni olyan levest,amiben van répa? Azt már nyugodtan adhatod neki! Arra viszont vigázz,ha még nem ismertetted meg Vele a fűszereket,hogy csak egy keveset előszőr,mejd másodjára ár kicsit többet. Amikor már színespaprikás,sóval ízesített levest negsyedjére adsz nekik,akkor már a saját szád íze szerint,ahogy eredetileg is szoktad rakhatod bele a fűszert!
Nem értem,hogy egy 1 évesnek miért kell külön főzni? Ha jól reagál a kajákra,akkor már 8 hónapos korától lehet adni nekik azokból a levesekből,tészta ételekből,amiket a szülők is esznek- persze nagyon kicsi fűszerrel adható nekik. Én utólag szoktam megfűszerezni rendesen a kajákat,miután az ő részát már ki szedtem. De mert 1 hét múlva tölti az 1-et,és már elég rég eszi azt,amit mi,így már nem utólag teszem bele a fűszereket.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!