Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy készítitek 1 éves gyermet...

Hogy készítitek 1 éves gyermeteknek a spárgát?

Figyelt kérdés

Nagyon szereti a kisfiam,de eddig csak simán összefőztem neki krumplival,vagy almával,most már szeretném neki felnőttesebben elkészíteni,de mivel mi soha nem ettünk ilyet,a segítségeteket kérném.

Köszönöm

2010. jún. 24. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Magatoknak szoktál főzni olyan levest,amiben van répa? Azt már nyugodtan adhatod neki! Arra viszont vigázz,ha még nem ismertetted meg Vele a fűszereket,hogy csak egy keveset előszőr,mejd másodjára ár kicsit többet. Amikor már színespaprikás,sóval ízesített levest negsyedjére adsz nekik,akkor már a saját szád íze szerint,ahogy eredetileg is szoktad rakhatod bele a fűszert!

Nem értem,hogy egy 1 évesnek miért kell külön főzni? Ha jól reagál a kajákra,akkor már 8 hónapos korától lehet adni nekik azokból a levesekből,tészta ételekből,amiket a szülők is esznek- persze nagyon kicsi fűszerrel adható nekik. Én utólag szoktam megfűszerezni rendesen a kajákat,miután az ő részát már ki szedtem. De mert 1 hét múlva tölti az 1-et,és már elég rég eszi azt,amit mi,így már nem utólag teszem bele a fűszereket.

:)

2010. jún. 24. 10:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocs,kicsit fáradt vagyok,és elolvastam! Csinálhatsz belőle krémlevest,meg spárgával töltött dolgokat!
2010. jún. 24. 10:39
 3/4 A kérdező kommentje:
ő is 2-3 hete már a mi leveseinek,tésztáinkat,főzelékeinket eszi,csak mi eddig nem ettünk spárgát,és nem tudom,hogy csináljam neki felnőtt-módra.Ezért tettem fel a kérdést.A krémlevest,hogy csináljam neki?Natur joghurttal?Tejet még nem kap,van allergiás a családban:(.Tejtermékekkel nincs gond.
2010. jún. 24. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Innen leshetsz, jó receptek vannak.

2010. jún. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!