Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Renátó...

Mi a véleményetek a Renátó névröl?

Figyelt kérdés
Ezt a nevet adnám a fiamnak!Szerintetek?Tetszik-nem?Miért?
2010. jún. 24. 00:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Sose értettem az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket... kit érdekel, hogy másnak mi a véleménye az adott névről? Neked tetszik, a te gyereked, ti vagytok a szülei, ti döntitek el. És ha itt most vadidegenek lebeszélnek erről a névről, akkor majd bánni fogod, hogy mégsem ezt adtad? Vagy jobb szájízzel adod, ha sose látott emberek azt mondják hogy jó?

Nekem gyerekkorom óta egy lánynév tetszett, és tudtam, hogy ha egyszer lányom lesz, úgy fogják hívni. Akkor még kevés volt belőle, de mára tucatnév lett. Lehet, hogy lesz még pár ilyen nevű az oviban, de akkor sem tudott volna erről senki lebeszélni. Mondjuk, nem is kértem senkitől sem véleményt:)

2010. jún. 25. 00:40
 32/37 A kérdező kommentje:
HUUU!!!Rengeteg választ köszönöm!Föleg azoknak akik mellettem álltak!Tulajdonképpen azért lenne Renátó,mert az apukáját is igy hivják és 100% MAGYAR származású!Öt sem érte soha az isiben,vagy oviban emiatt probléma sem a barátai körében!Ja és szerintem,akkor is nagyon szép név!Valamelyik elöttem szóló: Az Erik valóban nagyon jó válsztás!
2010. jún. 25. 14:31
 33/37 anonim ***** válasza:
B*zis
2011. máj. 15. 20:20
 34/37 anonim ***** válasza:
nekem volt egy Renátó nevű osztálytársam. Magyar volt. Nem rossz név, jól is hangzik, bár én nem adnám a fiamnak.
2011. máj. 15. 21:37
 35/37 A kérdező kommentje:

:)) Milyen rég tettem fel a kérdést,és még mindig jön válasz!!:)))

Jobban át gondoltuk a dolgot,és végül nem Renátó lett a fiam!:)

2011. máj. 15. 22:54
 36/37 anonim válasza:
cigányos név =/
2011. okt. 30. 09:26
 37/37 anonim ***** válasza:

Jól tetted, anno pont ezt is írtam érdemes megnézni ha még nem láttad:

[link]

Ez várt volna a fiadra ha munkát keresett volna felnőtt korában.

2011. okt. 30. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!