Mi a véleményetek a Renátó névröl?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet adnám a fiamnak!Szerintetek?Tetszik-nem?Miért?2010. jún. 24. 00:36
1/37 anonim válasza:
nem. olasz családnévhez esetleg de ott is van sokkal szebb . persze ha neked tetszik hogy jövök hogy leszóljam .
ha tetszik add.
2/37 A kérdező kommentje:
Nem olasz családnévhez!Magyar vezetéknévhez adnám!
2010. jún. 24. 00:41
3/37 anonim válasza:
Szerintem hülyén hangzik Magyarországon, persze Kolompár vezetéknév mellé elmegy :-)
4/37 A kérdező kommentje:
:)))De most komolyan! :))
2010. jún. 24. 00:47
5/37 anonim válasza:
Hát elég tré keresztnév, már megbocsáss:)
Olaszoknál elmegy, meg cigányoknál akik olasz maffiózónak képzelik magukat, de józan magyar ember nem ad ilyen nevet a fiának.
6/37 anonim válasza:
Egyetértek nem jó név a Renáátóóó :)
7/37 A kérdező kommentje:
Csak akkor adhatok olasz nevet a fiamnak ha cigány vagyok?????Na neee! Magyar nö vagyok a párom is az!
2010. jún. 24. 00:55
8/37 anonim válasza:
Elhisszük neked de akkor sem hangzik túl jól.Jellemzően c.. emberkéknek van ilyen nevük.meg úgy egyáltalán a hangzása is.De ti tudjátok.
9/37 anonim válasza:
első vok.
nekünk a férjemmel csak magyaros ún. ősmagyar nevek tetszettek persze ezzel csak mi voltunk igy mindenki lehurrogott amiért a lányunk kincső emese lett és nem anna vagy lili vagy dzsenifer.
de tudod mit? nagyon illik rá a neve és ha ma bárki megkérdezi hogy hivják mindenki rávágja hogy gyönyörü de tény hogy elsőre olaszra asszociáltam
10/37 anonim válasza:
A Renátó cigányos név szerintem:/ Lehet később csúfolni fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!