Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még olyan rajtam kívül...

Van még olyan rajtam kívül aki nem akar gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

27 F vagyok, a barátnőm pedig 25.

A barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt,de valószínűleg szét fogunk menni amit nagyon sajnálnák,mert szeretem őt.A probléma az,hogy ő folyton azt mondja,hogy abba korban van,hogy már megházasodna és már a biológiai órája is ketyeg szóval szeretne gyereket is.

A házasság ellen nekem sincs semmi kifogásom évek óta együtt élünk egy kis albérletben és szeretjük is egymást.

Én viszont vele ellentétben nem akarok gyereket,soha nem is akartam.És igen ezt már nem egyszer elmondtam neki sőt a kapcsolat elején is tisztáztam vele anno.

Tudom,hogy ez egy nem mindennapos dolog és a társadalmi normáknak nem megfelelő,hogy ne legyen utódom,de egyszerűen nem szeretnék.

Szóval leegyszerűsítve a kérdést általánosságban,ha nem akarok gyereket ne is számítsak tartós párkapcsolatra?

2018. okt. 12. 12:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
63%

46% os, ha nem akarsz gyereket akkor mi a francért rontod itt a levegot ? Menj a kertészkedés kategóriába .

Kérdez akkor jobb lesz ha minél hamarabb elhagyod, szerintem még azelőtt mielőtt azt mondaná , hogy szedi a gyógyszert és véletlen "elfelejti " mert akkor apát csinál belőled akaratlanul is.

2018. okt. 12. 13:43
 12/26 anonim ***** válasza:
46%

#10 férfi vagyok, de ez ne zavarjon téged. A mínuszt vissza is kaptad.

#11 abba a kategóriába írok amelyikbe jólesik, és akkor, amikor csak szeretnék. Te maximum a saját kínai tornacipődnek osztogathatsz itt parancsokat. A mínuszt te is kaptad.

2018. okt. 12. 13:48
 13/26 anonim ***** válasza:
24%
#12 nem zavar, bocsánat, akkor módosítom: rohadt okos FÉRFI lehetsz. A kérdező meg majd talál ilyet nőben.
2018. okt. 12. 14:01
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te tudod a legjobban, hogy ennek szakítás lesz a vége. Jó, sokszor megbeszéltétek már, de biztos ott volt benne, hogy még fiatal vagy,meggondolhatod magad. Ne húzd akkor az idejét, biztos szeret téged, ha gyereket akar tőled, és te is,attól függetlenül, hogy nem akarsz tőle gyereket, de ez soká nem működik, te is tudod. Ülj le vele és mond ezt el neki, hogy jobb lesz külön, idő kell, hogy feldolgozzátok, hogy elfelejtsétek egymást, szóval minél hamarabb jobb ezt tisztázni, mert vele van kiszúrva, ha csak elhesegetitek ezt az ügyet.

Ja, és persze, hogy lesz tartós párkapcsolatod, hidd el rengeteg nő van már a mai világba, akik nem akarnak gyereket. Meg kell találnod :)

2018. okt. 12. 14:08
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

“Szóval leegyszerűsítve a kérdést általánosságban,ha nem akarok gyereket ne is számítsak tartós párkapcsolatra?”

Dehogynem. 12 éves, gyermekmentes házasságban élek, betöltöttem a negyvenet, nekünk már biztosan nem lesz gyerekünk, és ez tudatos döntés volt. Van két harmincas barátnőm, akik szintén azért nem vállaltal gyereket, mert egyszerűen nem akartak és kész. Nyilván több nő akar, mint amennyi nem, de attól még bőven találsz te is magadhoz illő párt.

2018. okt. 12. 16:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, egyre több ember (férfi is és nő is) fel meri vállalni, hogy nem akar gyereket.

Ugyanolyan esélyed van tartós párkapcsolatra, mint a gyereket akaróknak (sőt....)

2018. okt. 12. 21:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa! És mint egy előttem szóló mellékesen megemlítette, én is kiemelném:

VÉDEKEZZ!!!!

Mostantól ne bízz abban, hogy "szedi a tablettát", mert a Gyakorikérdéseken is tucatszám akadnak ilyen helyzetben "tablettát bevenni elfelejtő" nők! (nem kell messze mennem: a férjemnek így lett fia az előző nejétól...)

Sőt, olyan poszt is volt tavaly, ahol tanácsokat kért a csaj, hogyan eshetne a pasi akarata ellenére teherbe, ha az óvszert használ.

2018. okt. 12. 21:57
 18/26 anonim válasza:
100%
#13 és meg is érkeztünk a szokásos hülye aki nem akar gyereket dologhoz. Miért lenne az hülye, aki máshogy gondolkodik, mint te? Inkább rád lehetne ezt mondani... Párommal elmúltunk 30 és mi sem tervezünk gyereket. Így vagyunk boldogak. Szeretjük egymást és nekünk ennyi elég...
2018. okt. 14. 11:18
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
#12 csak egy jó okot mondj, amiért érdemes egy ilyen végletekig elbszott, túlnépesedett világra gyereket szülni, egy olyan rezsimbe ami utolsó adósrabszolgaként kezeli majd...
2018. okt. 14. 11:29
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Azt szeretném kérdezni, hogy ahogy visszaemlékszel, a kapcsolatok kezdetére, hogyan, milyen körülmények közt merült fel először az, hogy te nem akarsz gyereket? Mennyire volt hangsúlyos, hogy soha ne akarsz, illetve indokoltad-e?

Ő erre hogyan reagált. ő mivel indokolt?

Az egyes években/nagyobb mérföld köveknél (pl. iskola befejezése, új munkahely, családi esküvő-születés-temetés) hogyan változtak ezek az eszmecserék?

2018. okt. 14. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!