Mivel takarjam be éjszakára a babámat?
Figyelt kérdés
Uazzal a kis vékony paplankával takarom most, amivel nyáron is, csak alá egy vékony plüssplédet is teszek. Vettem egy vastagabb, nagyobb garniturát, de az olyan merev, hogy hideg a kis teste alatta. Én a hálózsákot kevésnek találom.. 22 fok van2008. nov. 4. 20:14
1/1 anonim válasza:
Nálunk is pont 22 fok van,a babám 5.5 hós.Ha hálózsákot adok rá-vastagot-akkor nem takarom be,a zsák alatt hosszú ujjú body van,és nem fázik,este 9-reggel 7-ig alszik.Ha hálóruhát adok rá-olyant,mint a body,hosszú ujjú és talpas-akkor közepesen vastag takaróval-polár vagy plüss- takarom be.Igaz,én sem vagyok fázós,télen is csak egy vékony plédet használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!