Éjszakára mivel takarjam be 4 hónapos babámat? Polár pléd elég?
Figyelt kérdés
20-22 fok van a szobában.2009. nov. 27. 09:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem elég! A babák szeretnek melegben, biztonságban aludni, szerintem hűvösebb, jól kiszellőztetett szoba (max 20 fok, aludni) és vastagabb takaró!
2/5 anonim válasza:
Nálunk 22 fok van a babaszobában. Polár pléddel takarom, van rajta egy rövid body és egy rugi.
3/5 A kérdező kommentje:
én is rövid bodyt és egy hosszú rugit adok rá + polár pléd
milyen takarót vegyek neki? láttam olyat, ami plüss és körbe lehet cipzározni, esetleg egy olyan?
2009. nov. 27. 09:34
4/5 anonim válasza:
Nálunk ugyan 24-25 fok van és nem tudom lejjebb állítani, de én csak egy hosszú ujjú és lábú rugdalódzót adok rá és egy polár plédet, bőven elég, néha még így is melege van.
5/5 anonim válasza:
Vegyél hálózsákot!!!
A takarót lerúgja magáról, ha eddig még nem is tette, hamarosan annyit fog kalimpálni, hogy tuti nem marad meg rajta a takaró. Hálózsákból van vékonyabb vastagabb fajta is, millió fazon! Nekem a lányom kb. 2 és fél éves koráig hálózsákban aludt, mikor már nagyobb volt, és nem kiságyaban aludt,hanem normál ágyon, olyan hálózsákot vettem neki, amiből ki tudta dugni a lábát, így menni is tudott benne simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!