Előrébb hozzuk a fürdetést, mit csinálnátok?
Kedden leszünk 4 hetesek. Eddig 8 körül volt a fürdetés. Babám mostanában nappal nem alszik sokat, de fürdés előtt mindig el kezd bobiskolni. Ma összesen aludt 4 órát, de már kezd nagyon nyűgös lenni és nem szeretnék neki se rosszat,de nehezen is alszik el kivéve ha a kiságyban van oda viszont csak fürdés után kerül.
Előrébb hozzuk a fürdetést 7 fél8 körülre? Nem szeretném össze vissza se fürdetni..
Eddig meg volt a napirend, de most emiatt nem tudom mit csináljak..
Hozzátok előrébb a fürdetést.
A napirend egyébként folytonos változásban lesz még sokáig.
Nálunk fél6 körül nyügös már
6-6:30 közt fürdetem
Az első hónapban viszonylag későn aludt el..
De a fürdetéssel sikerült elérni hogy legkésőbb 7:30 alszik
Eddig kelt éjfél és 3:30 majd 6:30-7 közt
Utána már csak 3:00
Most 7:30-reggel 6 ig alszik( ez ritka!!)
14 hetes
Szóval szerintem jobb hamarabb fürdetni, ha hamarabb alsuik akkor nektek is van még gyerekmentes időtöl a pároddal, ami kiegyensúlyozottabbá tesz titeket
Párom 7 körül szokott haza érni. Mire megcsinálja az itthoni dolgokat (pl. Kutya etetés) hogy nyugodtam tudjuk fürdetni ne kelljen sietni, 8 óra. Ezért választottuk ezt az időt. De nem pontban 8kor van persze a fürdetés.
Igazából azt vettem észre, tegnap is fent volt még fél 9kor is. Fáradt de nem akar aludni. Napközben is ezt csinálja ha el altatom mert már nagyon nyűgös alszik 5-10 percet és kipattanak a szemei. Utána el van csendben. De estére jobban ki ütközik hogy nappal sajnálja az időt az alvásra, viszont ilyenkor is 10 perc alvás után semmi problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!