Ti hogy vagytok vele, éreztetek így? Többi lent.
Figyelt kérdés
6,5 a babám igaz kis iző mozgó ,de én olyan kimerült vagyok fáj a fejem ,rossz komfort érzetem mert nem tudok úgy takarítani ahogy szeretnék. Gyereket leteszem elvan kicsit aztán sír fogzik,felveszem járkálok vele le kell hogy tegyem mert fáj a karom semmi segítségem nincs .Ami zavar nagyon hogy nincs energiám és bánt hogy nem úgy foglalkozom a gyerekkel ahogy szeretnék .Ti hogyan viseltétek az ilyen időszakokat vagy ez már csak rosszabb lesz ?2018. okt. 1. 13:32
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Bizosan vashiányos vagyok,a takarítást úgy szoktam megoldani mikor alszik ,nem birom a kupit .Biztosan ezért is vagyok fáradt.Rokonoknál karácsony környékén megemlítem ezt a robot porszívót.😁
2018. okt. 2. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!