11/21 anonim válasza:
Nem, mert a H&M-ben vagy a C&A-ban simán találnék ennél sokkal olcsóbbat, praktikusabbat és lányosabbat. Ha valami különlegesebb darabot szeretnék, akkor pedig elmennék a Hádába, mert sokszor nagyon aranyos ruhákat lehet ott kifogni, és még csak az sem látszik rajtuk, hogy használtak.
12/21 anonim válasza:
ha ingyen kapnám, vagy ajándékba ráéadnám. De ha kimondottan vásárolnék neki, akkor már inkább lányosabbat választok...tele van a boltok aranyosabbnál aranyosabb cuccokkal, és nem kell rögtön rózsaszínben gondolkodni
13/21 anonim válasza:
Én fiúra sem, mert nagyon nem tetszik. :S a színe még oké, de a mintája nagyon nem tetszik. Mondjuk az ára se. :D
16/21 anonim válasza:
Nem! Nagyon fiús nekem.
És az àra???? Jesszus.
Turiban ezért minimum 6 db-ot veszek egyedit, kifogàstalan állapotút :)
18/21 anonim válasza:
Nem, papám pizsamája hasonló mintájú. Fiúra sem adnám.
19/21 anonim válasza:
Klassz, nekem tetszik. Én is inkább kisfiúnak venném, bár attól meg kifutok a világból ha egy kislány tetőtől talpig rózsaszínben/pinkben van, csak mert az "csajszis", brrr...annyi szép szín van a világon, lehet bátran variálni. De ha ajándékba kapnám, én örülnék neki, simán ráadnám a lányomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!