Tele vagyok fiús cuccokkal mert azt mondták hogy fiú lesz de lány lett. Ha kislányra fiús ruhát adok az baj? Veszünk majd lányos cuccokat is de ezekkel mit csináljak?
Elöször is gratulálok!
Persze adhatsz rá zöldet fehéret bézst vagy mit tudom én!
Gondolom majd veszel rá csajosakat is.
A többit meg add el!
Vannak baba mama adok veszek oldalak.
Otthon nyakig kakilnia, izzadni, büfiznie teljesen jók lesznek a fiús ruhák is.
Egykettőre kinövi úgyis, majd meglátod és akkor kezdődhet a full csajos vonal.
Amúgy hogyan lehet ez? Tévedtek az ultrahangon? Vagy hogy?
Hat nem semmi
Tevedtek az ultrahangon mi?
Nekem meg eddig lanyka nehogy most novesszen futyit mert kisfiura lanyost adni meg rosszabb
Mi is pont így jártunk
Mi rá adtuk a fiú ruhákat aztán ahogy nőtt egyre kevésbé lett volna hajlandó lány ruhát felvenni.
Add rá nyugodtan. Néha elunom a rózsaszínt és fiú ruhákat is veszek a lányomnak. Kék a szeme, nagyon jól áll neki a kék.
Kisfiúra nem adnék lányruhát.
Ugyanaz jutott eszembe, mint a 7-esnek.
Lányomnál azt is korainak tartottam, hogy 2 évesen elkezdett válogatni, de akkor már a 92-eseknél tartottunk. Ne mondd, hogy addig bevásároltál, 6-os?
Egyébként persze, hogy ráadhatod. Lányomra direkt vettem időnként a "fiúst", mert herótom volt, hogy a lányruhák annyira fantáziátlanok (szinte csak rózsaszín, virágminta...). Nagyon vagány kislány volt a dínós, robotos, autós ruhákban.
Ha nagyon zavar, vegyél egy-kettő lányost kicsiben és kombináld (de szerintem felesleges).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!