Van kedvetek segíteni névötletekben?
Első babánkat várjuk, és az volt az ötletem, hogy férjem válasszon az mta oldaláról ami neki tetszik, ezeket gyűjtötte össze.
Fiú: Ábel, Adrián, Attila, Dominik, Hunor, Henrik, Kende, Keve, Noel, Patrik
Lány: Alíz, Adelin, Bianka, Diána, Flóra, Hajnal, Jázmin, Korina, Mila, Vivien, (van még Emma és Édua de vezetéknév miatt nem adnám..)
Tudom, elég vegyes stílus 😂
Nekem igazából mind tetszik ezek közül, ezért is nehéz dönteni
Nektek mi a véleményetek? Melyiket adnátok melyiket nem? Esetleg van kedvencetek ami nincs a listán?
Vezetéknevünk ei végződésű
Fiúnevekből a Dominik tetszik ezek közül. Én szeretem: Olivér, Milán, Alex, Dániel, Vencel.
Lánynévből tetszik a Bianka és a Mila. Az én kedvenceim: Léna, Liza, Luca, Alina, Zsófia.
Fiú: hát ebből csak a noel, de az se tetszik és gyakori
Lány: alíz, flóra, mila
Noel tetszik a legjobban, de annyi van belőle, mint égen a csillag. Ezért Ábelt mondok.
Lányok közül Mila és Bianka.
Fiúból tetszik: Kende, Adrián, Patrik
Én kedvenceim: Marcell, Zente, Soma, Kornél
Lányból tetszik: Flóra
Én kedvenceim: Zoé, Boglárka, Maja, Róza
Ábel, Attila, Hunor, Dominik, Noel, Henrik, Patrik
Alíz, Flóra, Hajnal, Jázmin, Vivien tetszik.
Két név dupla mássalhangzóval: Korinna, Milla.
Szép és vállalható neveket gyűjtöttetek össze. Nekem a Dominik volt a kedvenc nevem, de mire oda került a sor, már lett a családban. A Henriket vagy az Attilát választanám. De! mivel nagyon sok Attilát ismerek, így a Henrik a befutó nálam.
A női neveknél nekünk a Flóra és a Jázmin volt listás. Kétségtelen, hogy mindkettő gyönyörű! A Hajnal is nagyon tetszik, bár nálunk nem lenne túl nyerő a Nagy Hajnal név!
(7)
A kisfiam a Botond nevet kapta, nincs a családban és a környékünkön sem. Ha lesz még egy kisfiam akkor a Kornél nevet fogja kapni.
Női nevekkel bajban vagyok, sok tetszik. Talán a legjobban ezek: Kamilla, Liza, Bernadett, Gréta.
tetszik:Ábel, Attila, Henrik, Kende, Diána, Korina, Bianka
nem rossz de nem adnám:Dominik, Hunor, Patrik, Alíz, Flóra Vivien,Jázmin, Flóra,
Semmi pénzért kategória nálam:Adrián, Noel, Adelin, Hajnal, Mila
Ezekből legjobban a Korina és a Kende tetszik
Kedvenc ezek közül: Attila, de tetszik az Adrián és a Henrik is. A Dominik sajnos nagyon gyakori lett. A többi nem tetszik.
A lányokból a Vivient és a Biankát adnám, Korina helyett a Karinát vagy Karolinát. A többi nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!